Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rata između Hrvata i Muslimana ne bi bilo da svoj prljavi posao nisu odradile britanske tajne sluzbe u suradnji s domacim udbašima i kosovcima, njihovim korisnim budalama.. Počeo je nakon što je lord Owen objavio svoj plan podjele BIH, a poslije je i Ashdown odradio svoje.
Jesu li Britanci krivi I za Ahmice?
ostavite mostar na miru, kakav je takav je tu se u podjelama neće mnogo napredovat ne znači da neće i jedna i druga strana ekonomski i životno napredovat kraj, realnost, točka
Pa i Sarajevo je podjeljeno pa sta
Nije,ako mislis na onu sumu Pale onda si u pravu..
U Hercegovini zakona nema
Jos kad bi nas se jeb sarajevo prestalo spominjat svako dan dva gdje bi nam.kraj bio