Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba vam ovi clanci za spinovanje javnosti. Ovako: Ubica je kriv za smrt dva zivota , kad pijan vozis i majbaha da vozis imas sanse da napravis sranje, prekoracenje vrzine od 75kmh je opasno . valjal vako?
GOLF 2 TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA DODJE NJEMACKI INZINER I KAZE GOLF 2 JE NAJBOLJE AUTO NEMA NEMOZE I TACKA
@BosanskiGaziija jel bi se naljutio da ti nesto napisem?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koji čarobnjak trebaš bit da od okaće 500 KM uzdržavaš ženu, staru majku, dvoje školaraca, jednog predškokca i "Audi A-6" iz 2014 godine ... ???
..... od PLAĆE ...
Nije kriv auto nego tehnički pregled kroz prste i policijske kontrole da ga sklone s ceste. Naravno, glava za volanom je najvažnije. Policija svakog grada u kojem ima tih divljaka zna ih u glavu, a ako ne zna, onda su slijepci.
muratspahiću, jesi to tek kupio das auto?
Ma hajte. Moj deda je imao fiat 1300, star skoro 30 godina i odlično ga je održavao. Kočnice, upravljač uvijek besprijekorni. Problem je što se vozila ne održavaju. Baš bih voljio da vidi statistiku. Mislim da je puno veća bilanca saobraćajnih nesreća kod novijih vozila. Kad voziš neki krš i znaš da ti pola toga nije ispravno onda voziš polako.
U nekim zemljama se tehnički pregledi obavljaju jednom u tri godine. Jedan, ali vrijedan. Pregleda se sve i odmah upućuje u servis. Prolaza za najmanju neispravnost, nema. Dakle, jedan pregled godišnje je sasvim dovoljan, ako se obavi kako treba. Prijedlozi za uvodjenje dodatnih pregleda su samo bacanje prašine u oči i šišanje ovaca. Auta će i dalje biti neispravna. Zato, gosn. Muratspahić ne lupetaj!
Mene je na cesti vise strah novih audija, golfova, mercedesa, bmw-ova nego dvica i takvih slicnih auta.
Najveća mana vozača u Sarajevu je nestrpljivost , svi negdje žure u svako doba dana a taksisti da mogu kroz auto bi prošli .
Ma slušajte molim vas šta kaže ovaj Muratspahić. Uvesti takse i dodatne tehničke preglede za vozila starija od 10 godina. Pa zar nije dovoljan jedan, ali vrijedan tehnički pregled. Vozilo staro 30 godina može biti potpuno ispravno ako se hoće. Na tehničkim pregledima u našim stanicama prolaze sa neispravnim kočnicama.
Na kraju se svodi na ljudski faktor. Negativna selekcija ljudi i kadrova po rodjačko-jaransko-stranačkim principima, dovela nas je do jedinog prirodnog završetka: katastrofalnog srozavanja državnog aparata koji postao predmet opšte šprdačine.
@Hi men..Nije problem u starosti,neg starost auta ukljućivo djelova...kad matereti mjenja ko krajnice,śpuru śteluje.od kočnica ulje i gumeni šlauf od ckevi za kočno ulje u cilinder?amortizere? ima mnogo koje mogu joś navesti,ali volje nemam..
U nekim drzavama kad sjednes pijan za volan,akko te policija uhvati ide teret za pokusaj ubistva... I to jeste ispravno,jer sjednes PJAN ko zemlja i nekome oduzmes najmilije
Utjece opsta nekultura ponasanja,nepismenost,neprovodjenje zakona... Kaznis levata po zakonu,pa kad ga puknes par puta sa kaznom od 100 do 300KM vidjet ces kako ce se narod unormaliti,pa bolan u EU strepis da te ne zveknu zbog rastojanja izmedju vozila,a kamoli za ostalo,a zasto,jednostavno zato sto znas da ce boliti u eurima
pa je li ih ja registrujem?????????
Nije auto krivo sto ga kreten vozi
STAROST VOZILA JE U DIREKTNOJ VEZI SA BROJEM UDESA, A ISTO TAKO JE STAROST VOZILA U DIREKTNOJ VEZI SA VELICINOM PROSJECNE PLATE, VELICINE POREZA, CIJENE GORIVA, AKCIZA ....ITD...
neka država podrži kupovinu novih automobila svojim učešćem, ali jok....
Pa naravno majmuni, kad ko hoce prodje tehnicki za 50KM doplate!!! Trebate kaznjavati one koji vrse tehnicke preglede!!!!!