Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojim Sarajlijama je bitnije hodati ljeti po Budvi i makarskoj, nego na proljece obici predivne olimpijske planine...
Jao ljepote Bože dragi ja nevjerujem... eee narode niste svjesni šta imamo sve u rukama
Nije što je naše ali je brate dragi prelijepo.
Luka mira :)
aa divote..
Neugodan miris i njegovo sprečavanje Djelovanjem određenih kemikalija u znoju (feromoni), radom žlijezda lojnica i znoja te bakterijama na površini kože, koje se hrane odumrlim stanicama kože i prljavom odjećom, produciramo oko sebe neugodan miris. Stoga je važno prati cijelo tijelo svaki dan, a neke dijelove tijela i više puta na dan npr. noge, intimne dijelove tijela, pazuhe. Poslije pranja treba obući čisto donje rublje i čarape. Ljudi često imaju problem s neugodnim mirisom nogu. Zato ih treba podučiti da: redovito peru noge, koriste pamučne čarape, češće mijenjaju obuću, obuću redovito prozračuju i suše, tenisice peru u perilici, nakon pranja noge dobro posuše, pogotovo prostor između prstiju, nokte redovito podrezuju.
Mediji nas svakodnevno zasipaju reklamnim porukama o najnovijim higijenskim preparatima, dezodoransima i parfemima. Neka znanstvena istraživanja čak ukazuju i na veliku štetnost po naše zdravlje pri korištenju pojedinih dezodoransa i parfema, ali prepustimo znanstvenicima da još potkrijepe svoje teze. Ono čega svatko od nas treba biti svjestan jest da niti parfemi niti dezodoransi nisu i ne mogu biti zamjena za kupanje i pranje. Dezodoransi i parfemi mogu se koristiti u razumnim količinama, isključivo nanošenjem na čistu i svježe opranu kožu, a nikako kao zamjena za svakodnevno kupanje i pranje čistom vodom i sapunom.
Intimna higijena je nešto čime treba da počneš da se baviš pre nego što ti otpadne testis ili počneš da se saplićeš o prerasle intimne dlake. Osnovna uputstva u ovom slučaju moraju biti i detaljna jer se radi o vrlo važnom pitanju
I planinari dobiše svoje posvuduše a la Hana Hadžiavdagić :D
је8аћу ти шпанац ма1ку, кад тад