Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli smo i do vrpce na otvorenju parkinga
Dobili parking, dobice po 10-20 KM od merhaba Efendica seljacine za glas i super..
Joj cirkusa ...........napravili parking hahaahah i to ekoloski prihvatljiv parking. Opstinski nacelnik napravio svecanost kao de ja napravio parking od svojih para..........looodilo
Politika SDA, našminkaj a to što narod nema šta jest, nikom ništa. Bando!
Ovo je trebao parking prostor od npr. 750 mjesta - parkirna garaž prizemlje + 4 sprata, auta natkrivena, implementirano kroz koncesiju odnosno javno-privatno partnerstvo da opštinu ne košta ništa a da dijeli neki profit. Ovako asfaltirana livada, parking malog kapaciteta, doduše nisam vidio uživo ali pretpostavljam da i nije neko rješenje.
ŠTA ZNAČI OVO: Parkingom će upravljati Javno preduzeće "Lokom" Jel to znači da će naplaćivati parking. E jest stanarima napravio uslugu hehehehehehe. carevi su ovi SDA lopovi. Gledaju gdje god da budu dobri, pa kako god narodu i građanima. Naplaćuju kao da smo mi japanci, njemci ili amerikanci. Kome li je on napravio ovaj parking. Kokuzima koji žive u zgradama pode sigurno nije... Opet prevara.
Seljacino parking je cuvan i placa se jednu marku, to samo debilima poput tebe ne valja
Ti sjedi i kukaj kako nista ne valja, treba nacelnik otvoriti Allianz Arenu kako bi takvi poput tebe rekli, piffff jarrraneee pa et...nije lose..al nije ni nes posebno....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eki manifestacija, otvorio se parking. Sutra kad se pekara otvori treba koncert organizovat. Na sta smo spali ...
a b faza netreba
Nešto khm... ne mašu ovdje djeca turskim zastavama....???