Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sanela Prašović i njene emisije ! Ona nije zaposlena u javnom servisu tj. kako bi ona rekla "nisam uposlnica" javnog servisa ali redovno preko svoje privatne produkcijke kuće uzima ograman novac od istog servisa tj. od nas majmuna .. Pa mi nemamo novinara da napravi inter.. sa npr. Edinom fudbalerom nego mora Sanela Prašpvić- Ne Srbi nevaljaju i oni su nam za sve krivi !
Novinar koji NE MOŽE otrpjet da njemu i gledateljstvu netko podastire istinu pred oči. Kako ga je Nino "pokopao", bilo je milina gledati.
Koliko su Hrvatske TV postaje i programi kvalitetniji od ostatka regiona...
uvijek bile,i prije rata tvsa je morala uzimat program i emisije sa tvbg i tvzg jer oni to jednostavno nisu znali pravit a nit su imali tako skolovane novinare.
jesi ti seljacina taysone,ebo te rtl i nova,komercijalne tv koje su pune reklama,ne mozes normalno film pogledat.hrt ne pusta reklame tokom filma,ima odlicnih emisija i dokumentaraca.ima i hrt3 gdje se daju odlicni filmovi i dokumentarci.pravi javni servis al ti si jedna seljacina kojoj se samo svidja kic.idi pink onda gledaj seljo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najjace kad je Edo Maajka bio gost https://www.youtube.com/watch?v=xvyO_i2Fumc