Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se jedna ovakva ne otvori ispod parlamenta.........
Pa ne može rupa na rupu :D .
Koliki smo mi cobani, kod amerikanca bi se ovo ostavilo mjesec dana za ispitivanje, dali ima jos nekih kretanja i sl kod nas je to samo zagrni :S da bog sacuva :S
pa to su ovi naši "eksperti" sa kupljenim diplomama sa poznatih renomiranih univerzieta u Brčkom, Bijeljini, Banja Luci, Travniku, Foči, Janji itd. :))
Bitno je da Tuzla ima jako "stručnog" načelnika Imamovića, koji u 14 godina nije poduzeo ništa u cilju zastavljanja propadanja terena. I losblancos, u cijeloj državi ima samo jedan Rudarsko-Geološki fakultet, koji je, ironično, u sastavu Univerziteta u Tuzli.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
joj da vidite u Jajcu vodopada....
Nije sudnji dan, uzrok je stoljetna eksploatacija soli, koja je ostavila ogromne kratere ispod Tuzle.
sudnji dan
Mene strah, pravo, kad ovo vidim....nije zafrkancija!
moglo je i gore.....
PA NE STAJE EVO VEC DRUGI DAN
Izadjite sad i demonstrirajte, tražite da se onaj što daje kišu smjeni.
.....SHELL ISKOPAVANJA NAFTE OSTAVLJA TRAG ...ŠTA STE VI TO OČEKIVALI...?????????? DA SE SAMO ZAKOPA.....PA NEĆE SHELL ĐABALUKA....
o cemu ti?
haj dobro je ba...priroda radi svoje.... lahkapo !!!!
Allahov Poslanik, salllallahu alejhi ve sellem, rekao: "Nastupice pred kraj Svijeta/dunjaluka propadanje u zemlju, bacanje (padanje) kamenja sa nebesa i pretvaranje ljudskih likova u zivotinjske. - A kad ce to biti o Allahov Poslanice ?- upitase. - Kada se pojave muzicki instrumenti i pjevacice - odgovori on."
oplakah
HAHAHAHHAHAHHAH :D oooomajko mila
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
cigo izgubio po marke, nije to ništa opasno
čovječe, pa dokle ove prirodne katastrofe zbog dva dana kiše, pa nije čudo da sve poplavi i da se pokrenu sva moguća klizišta kad su svi vodotoci zatrpani smećem, kad su korita rijeka "regulirana" tako da ne mogu da prime malo veći vodostaj, kad se slivnici i odvodi u gradu čiste i održavaju jednom u tri godine (ili se sjete poslije ovakvog nečeg da očiste), kad su idioti bespravno napravili čitava naselja na klizištima i usjecima u brdima i nagibima od nekih 20%, kad ne postoji nikakav plan odbrane od poplava i zaštite u ovakvim situacijama (ne znam za šta služi CZ), kad se više para daje na izgradnju spomenika nego na sanaciju udarnih klizišta koja prijete čitavim naseljima i važnim putnim pravcima, itd, itd, itd. Kad ćemo se naučiti pameti. Haman nikad, a možda ni tad.
procita negdje ovolika je pic.a kod stanije
svejedno,ja bi joj ga metno pa makar nista ne osjetio
uuuu strašno, a Moluhe su naselje koje leži na nekadašnjem rudarskom kopu, bojim se da će ovdje još svašta biti :((
ovo će se i nama desiti ako ne glasamo za SDA
Zajebaješ...
Zajebaješ...