Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ogromno neznanje! Vladari i vojskovođe koji su na konju koji se propeo na zadnje noge - takvi spomenici znače da je vladar ili vojskovođa poginuo u borbi. Ako je jedna prednj noga podignuta to je znak da je naknadno podlegao ranama. Al može kod nas sve.
Hoce Drasko Tvrtka .....
Svaka cast! Ovako treba da izgleda pravi spomenik! To sto je nas zeleni termit DIAREJA Kapidžić naziogu, pa proglasio centar Sarajeva zasticenim pejzazom, gdje sada pokusava da se iscupa, to smo mi krivi! Da ta odluka nikad nije prosla na Komisiji, sad bi mogli raditi kako treba, al ne, moralo je kockarsko-narkomansko krme da podmetne nogu Trojki, a u stvari, svima nam ga zabio do balcaka!
Kralj je bosanski, i sultanije su bile Ruskinje i Srpkinje pa nije Turska Rusija
svaka cast na spomeniku Bosanskom Kralju! ima nade
bice srpski kralj, sa cetnickom bradom, srpski konj od srbskog kamena. Grb sa 6 ljiljana mozes zaboraviti, statua bi bila nincovana za 3 dana uz 3 prsta.. vjerovacu samo kad vidim licnim ocima.
Pozitivna vjest. Drago mi je što svi hoće da je Tvrtko njihov. Kralj bosanski ukazuje se u BL. Vjera nebitna . Zemlja Bosna oduvjek postojala. I naša i vaša i njihova.
Rešenje Tvrtko jaše Dodika.
Nemoze se Svinja jahati
Hoćel biti i grb kotromanića?
Mali žuti se unervozio. Salkan je već utvrdio kralja Tvrtka I kao fesliju, ali ovaj tjera i do DNK.
ja predlazem da se u sarajevu digne spomenik najvecem bosnjackom vladaru nemanjicu pa ja, kad ce o karikirati historiju da onda i mi malo cirkuza napravimo :)
Otac Stjepan a majka Jelena.
Sve četiri noge konja moraju biti na zemlji, jer je Tvrtko umro prirodnom smrću.
Fejk... Ako statua neke osobe na konju, ima obe prednje noge u vazduhu, to znači da je osoba poginula u borbi. Kralj Tvrtko nije poginuo u borbi.
Jel bio u trezoru...
Tvrtko jaše šetala.
Najljepsi spomenik ima Tvrtko u Herceg Novom
i nastavlja se SANU prica...