Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok i ti za RS govoriš država, nisi ništa bolji od Dodika.
a i ti jaro nemoj cak pisati ni RS nego eres ili tzv. pc manji entitet itd.
@ovonidjenasvijetnema Kitolozi. Grok, Grok.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A kolika je tebi plata pasa moj ?
5 iljada bre i nemere on bit Paša ni Aga nikako
Dobra opozicija, covjek se bori. Dosta je stvari iznio na parlamentu i u javnost tako da vec ima efekata i poboljsanja stanja demokratije u RS. Ovim vladajuca klika zeli da zaobidje opoziciju kada joj je to potrebno, da je izbaci iz sistema javne i parlamentarne rasprave. To jeste diktat i diktatura
Ujko izdajnik svoje drzave poginuo napadajuci komsije pokusavajuci da preko ledja drugih naroda napravi veliku srbiju. UJKO GENOCIDAS BAS KAO I OVAJ ISPRDAK
Prava elite je na prvom mjestu.Oni donose zakone, koji su protiv gradjana.Kad jedan takav zakon prodje bez uspostavljanja, drugi je vec pripremljen.Tako se to radi sve do daljneg,sto odgovara elitama i ovima koji su na vlasti.Ovaj nacin rada je neprimjetan u javnosti, nazalost poguban za ostale.Kad zakon prodje, nema vise vracanja na staro.Javnost ce sve manje i manje biti upucena, narod prevaren za svoj glas..Vlast prodaje maglu i to je to.
Kod njih se makar nesto radi, u pederaciji NISTA, ovaj Stanivukovic zali se proziva, kod nas NISTA ... podsjeca me na period sa pocetka 2000-tih kada su iz Srbije dolazili u BIH da rade, mi se smijali, danas ljudi idu u Srbiju raditi, a mi se opet smijemo
Zasto im se daje ovoliki medijski prostor i promocija. Kao da nemamo svoji tema.
Ubiste sa Stanivukovićem na dnevnoj bazi. U posljednje vrijeme ga ima više od Dodika. Još samo fali da iskače iz paštete.
Nas Zeljko ne progovoro ni jedne 4 godine kao poslanik a nas natod kaze vidi ga sto pametno suti i glasa za njega da bude predsjednik. Gori smo mi od rs-a.
nista on nebi bio od dodika kad bi mu se pruzika sansa, cim on negira genocid, mozda bi bio cak i gori !!!
Dodik je za ovog mala maca. Negator genocida, sudionik fotografisanja sa četnicima u Foči, za RS govori da je drzava itd..
Ima valjda neki evropski urnek za ove poslovnike, pa prepisati iz neke demokratije sa tradicijom. Šta mi uvijek izmišljamo toplu dovu? Uzeti njemački ili austrijski poslovnik i prepisati. Kraj.
Ovo je onaj sto ga Senad Hadzifejzovic u svojoj emisiji nazva "lijepo vaspitano dijete iz lijepe familije", a on se slikava sa cetnicima i cetnickim zastavama. Senade ti si dno dna!
OVO SU SAMO STRANACKI KADROVI KOJe testiraju. PRobajte se testirati zovnite broj. MORAS ZNAT NEKOG POZITIVNOG PA MAKAR UMIRO NES DOBIT TEST. dzaba je Dr Pasagic umro.
valjda ćutolog?
Jedna od najodvratnijih licnosti na politickoj sceni, a konkurencija je zestoka. Ne toliko zbog stavova (jer su oni ocekivani), nego zbog balavo-sabanskog ponasanja.
Da nije možda koštalo građane BiH. Ko placa najveći komad poreza u ovoj državi...