Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MMF sucks. Da bude sreće pa da banku žutu kredita ne dadnu.
koliko su do sada ana trisic babic, mijo kresic itd izdali pasosa bih-e ko i spric i mozda jucerasnjim siledzijama i koljacima bosnjaka, hrvata i jevreja?ko misli ovim izjavama solit pame i pravit gobelsove propagande protiv bosnjaka? djubrad mizerna i genocidna, bosnjaci ustanite i postavi zauvijek pitanje ZASTO JE DOZVOLJENO DA GENOCIDASI I JUCERASNJE UBICE BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA DANAS ZAUZIMAJU HEGEMONIJSKI SVE NAJVAZNIJE FUNKCIJE U POLICIJI, PRAVDI, TUZILASTVU, OHR-U, SIPI, POLICIJI GENOCIDNE TVOREVINE KO I BiH-E, MINISTAR VANSKIH POSLOVA NIJE VISE SVEN ALKALAJ VEC ANA TRISIC BABIC, MINISTAR SIGURNOSTI NIJE AHMETOVIC VEC MIJO KRESIC KOJI HAPSI PRAVOG MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA I PRAVI LAZNE OPTUZBE, LISTE I AFERE BOSNJACIMA!!! TREBA BOSNJACI DA TRAZE OTVORENO DA SE O OVOM PITANJU RUSENJA BIH-E SPIRICU ZABRANI BILO VISE KAKVA FUNKCIJA U DRZAVI BIH-I STO SE TIC NA NIVOU DRZAVE!!! ON JE SVUD GDJE JE MOG\'O POSTAVIO SVOJE PIJUNE I RUSITELJE-NEPRIJETALJE BIH-E!!
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za \"zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela\". ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!!!
Cool kravata.
Ovo je dobra vijest. Bice plata, topli obrok, regres, dodatak i ostalo. Na trenutak sam se bio zabrino. Ipak ja sam na budzetu BiH sto me dovodi u dilemu u cijem interesu ja zapravo radim kad se ovako zalazem da BiH sto vise ukopam...Ali sef Dodo zna najbolje, previse je to razmisljanja za mene.
genocidas i rusitelj bosne i hercegovine, spiricu bices tuzen za sve sto si do sada unistavao bosnu i hercegovinu bre!!!!
@Mitar.....nije problem u nama vec u tome sto ne znate sami steci ni zaraditi pa samo brinete hocete li kakve sadake dobiti !!!! Nemate vise od koga krasti........
Uvijek problemi sa propalom federacijom koja koči razvoj boljih dijelova BiH