Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDICES SUTRA VLASNIKA,,SDA,,ETF,,OPCINA CENTAR,,DNEVNI AVAZ,,
nedzad bubica in da house sa opcinarima
Jadna teta :(
Bilo kome od nas sutra moze biti ovako, a umjesto da se trudimo da nam bude bolje mi se.. (pa dodaj sta hoces)
neka dok umru stanari, ovi stariji, onda ce to da uzme vladajuca elita i napravi neki hotel , ili pak zgradu
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
u centru grada, ha? da nije savez izvidjaca vlasnik?
Dobit ce kuca vlasnika cim se rastale za lokaciju.
tolike godine potrosene onako a da si radila kako takvi vole rec u savrsenstvu od drzave, nase nam bivse juge, da nisi uspjela bar stvoriti minim uslova medj tim besplatnim zidovima a danas bi da tuzis? koga ja da tuzim da sam od temelja do krova morao sagraditi bez bilo cije pomoci, bez da mi je iko bilo sta dao. halali da nije mi tebe zao.
izreka kaze... pitat cete starost gdje ti je bila mladost.
@diiss2, ma kakvo tuzivanje crno, mnoga sela ostaju pusta, stambenog prostora koliko hoćeš, samo treba pitati. Ali da, ma tko bi na selo.
Pimp my vila
Jadna gospodja,nije valjda da nema nikog svog ni da joj pomogne... :/ ovo je tragedija bas
SDA čeka da se sruši pa arapima za šoping centar bez pive. Zara i sokovi.
i zar ovi jehovini svjedoci ne pomažu jedni druge
pomazu-stanove ne dijele,a ocito je da bi ih bilo brojcano vise da dijele sudeci po komentaru
parkiralo bi u zgradu da ikako može.
Cudim je da Lejla Fazlagic to nije prodala, al kad izade iz pritvora uradice ona to sa svojim kolegom. Koja gluparija cija je, u gruntovnici su u javnim knjigama svima dostupne informacije cije je bilo jos iz austrougarskih vremena. To je Titova vlast oduzela bogatom trgovcu, koju je trebalo vratiti nasljednicima. U pravnoj drzavi bi trebalo njih naci i vratiti, a kod nas ako niko nedode pusti nek se rusi.Ako taj reporter koji je pisao sam nije otisao da provjeri cija je.
:'(
vidjeces sad kad: hop odjednom delozacija
http://www.faktor.ba/vijest/ilidzanska-zeljeznicka-stanica-nacionalni-spomenik-koji-nece-docekati-obnovu-foto-173441
Sad ce mile protestovati kako se srbi pate u federaciji..