Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzur 87 obecanja a 2 ispunjena 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To su ti prodavaci magle - sve Vuciceva skola. A sa njegovom pobjedom u Srbiji naslusacemo se i nagledati slicne prodaje mu.. za bubrege i ovdje. Dotle ce se oni i njihovi kumovi bogatiti.
Pa dobro treba gledati i na koliko njih se trenutno radi. Ako pise da je preko 30 njih u progresu i da se na tome radi, to nije mali broj uopste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trojkin mandic 1 ispunjeno hahahaahhaaha
Kakva smiješna analiza. Isto ko ovi zastupnici koji nabijaju statistiku sa što više pitanja i inicijativa, a vrlo često sve gluplja od gluplje. Može jedna realizovana aktivnost biti važnija i vrijednija nego 100 bezveznih, trivijalnih, populističkih
Krenulo je klixovo SDA botova je 🤣🤣
Propustili ste da napišete da se u Zenici pravi i zatvoreni bazen! Pravda za Fudu!🤔
Centar Sarajevo i Ilidza se osramotise pravo. Sta je s Tuzlom, Tesnjom i Dobojem? Zaboravljeni su i gradovi na granicama s jedne i druge strane.
Narod zna, lopovi su iz SDA!
Izvukli milijarde narodnog novca u svoje privatne firme,rasprodali drzavne zemlje koliko su mogli I onda se dude sto dodik hoce da prisvoji vlasništvo drzave BiH u vlasnistvo entiteta ne samo ovi nacelnici nego svi poslije 1992
Okej, ali ja opet necu glasat za SDA botove taman niko nikad ne ispunio ni jedno obecanje. Pozz
Zeljeni su i doveli BiH u ovakav položaj.
U kojo drźavi su Bihać i USK?
Neum najvise ispunio...
U kantonu Sarajevo, svi nacelnici da se na jednu stranu stave nisu uradili kao Semir Efendić..Ni u jednoj stranci nisam, al covjek radi brutalno..!
Jel ti famelija pa lazes za njega...promijeni misljenje 5x...sad za bakira pa nije za bakira pa ope za bakira...cekamo novu ponudu 😁😁😁
Samo nek se gradi, samo dajte građevinske da se operu pare i da se naseli raja sa sela, lijepo je u grad, stres, prljavština, buka. Bujrum ima mjesta
Dobar clanak, ovako se uzimaju pare od gradjana. Razradili su oni to perfektno.
Gdje dođe ova Bjelina?
Naš načelnik iz Kalesije ,iz svoje privatne stranke prešao u SDA i napravio ogromnu privatnu zgradu u centru Kalesije, te sada prodaje stanove.Svaka čast..Baš si usrećio narod koji je glasao za promjene.
@Meta_tema Narod zna!
Jaka trobojka nip,ns,sdp hahaha prave promjene
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hadzibajric je najvise uradio hahahahahahah
Jeste on, a onda i svi ostali ali za sebe i poneko ponesto za stranku. A najveci odron je Tanovic nakon Mandica. Lik je pored obecanja najavljivao i razotkrivanje kriminala onog prethodnog nacelnika iz SDA Koldze i na kraju nista ni slova o tome, a nista ocito nije ni nasao ili se utalio.