Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podudlao ga Zlajoglu, a o njegovim guznim muhama (Lojanovići i Hrvatska stranka poturica) da se i ne govori, ne vade ga iz smrdljivih usta.
Kad vam je uspelo pobediti Milosrdnog anđela (više puta) kako ne bi SDP.
Vazno je da Srpska kontrolise finansije steta sto nema neko Ministarstvo za sadaku da ministar bude iz SDA i SDP
SDP- e JE MAJORIZACIJOM HRVATA NA NIVOU FEDERACIJE I POKUŠAJEM NA DRŽAVNOJ RAZINI A ŠTO MU NIJE USPIJELO ZAHVALJUJUČI DODIKU KOJI JE SVE TO FINO ISKORISTIO I POMAGAO HDZe DA NA DRŽAVNOJ RAZINI BUDE U VLASTI IZVRŠIO BLAGI DRŽAVNI UDAR ZA SVE OVO POTROŠENO VRIJEME ISKLJUČIVO JE KRIV SDPe RASKOPALI SMO JAČU I VEČU A ŠTO NEBISMO I OVU FINANSIJE I KLJUČNA MIJESTA U VLADI DRŽE ONI KOJI NE ŽELE OVAKU DRŽAVU
Pokenjam vam se na protokol
Semir Cerić Koke: Život mi je otišao dođavola
SDP=izdajice bosnjackog naroda, prodat ce i ovo malo sto je ostalo iza SDA! Nikad vise moja ruka nece SDP zaokruziti!
Strasan protokol. Mislim da djeca u prvom razredu osnovne pisu vece i detaljnije sastave od ovih mazluma.