Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Many international donors have stepped in to help... the EU, UN, the United States... and they're making efforts to be more transparent. Check out USAID's Facebook page for interactive online maps of their flood recovery activities, or go to www.tinyurl.com/usaidmap-ba
sace zlatnokasikasi da naprave drzavu u roku 5 godina al' u snovima !
NIIII ŠTA
Ko je ova u crvenom poluveru na prvoj slici ? Dobra :)
Sjepali ste povjerenje raji iz vana koja je slala pomoc, eto sta ste uradili. Ne istinitim clancima, lazima, kradjama, i da ne nabrajam a na sirotinji ste zaradili.Ovo sto brojke sto prikazujete su samo prasina u oci. Objavite realne cifre u nocanoj i robnoj vrijednosti koju ste primili pa od TE cifre recite koliko ste odvojili i sta ste uradili.
"Šta je urađeno nakon poplava u BiH i donatorske konferencije" NIŠTA! Osim igranja ljudima i novčanim brojkama. Mislim da se čekaju nove poplave da se u njima opere većina doniranog novca. Vjerujem i to da je ova katastrofa perfidno iskorištena za razna obećanja na terenu. Dobili su malo kafe, ulja, šećera i brašna, graha, makarona i riže, sve u predizbornoj kampanji, a od njihovih para koje su im donirane. Pa poplavljeni, vjerujem i to da ste im ukazali svoje povjerenje i dali im svoj glas.
neki mnimuda bace ljudima prasinu u oci, jos su bili izbori borba za stolicu poplavljeni su zadnji na listi
Nista eto sta su
ugradjeno je mnogo ljudi, prije svega iz SDP-SDA...
Potrosene pare na predizbornu. Logicno.
Paaaaa, ovaj... mmm, pare su se skupljale i organizovale se donatorske večeri i iiiii, ovaj, mmm, planiramo gdje, šta, kako i koliko ali pare nisu legle, i sorensen je rekao.
Urađeno je na žalost ono što smo znali da će biti urađeno - ništa.
­
Nista SDA pobjedio sta treba jos tu ?
Pa SDA i jest pobjedila jer je Zlaji i drugovima bitnije bilo zavrsiti organizovanu pljacku na autoputu nego se pobrinuti za narod. Ne kazem da bi SDA uradila vise al mi je drago da su crveni demagozi bar malo kaznjeni za sistemsku pljacku, a prava kazna bi mogla biti samo kad bi im se oduzela imovina i zavrsili iza resetaka.