Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravicemo i mi i Hrvati Tita i Jugu od blata kad tad
Pravicemo i mi i Hrvati Tita i Jugu od blata kad tad
Gdje smo mi a gdje oni jerane.
Mada je sindikat radnika u Hrvatskoj pregovarao godinu i po dana sa vladom usvojen je zakon na štetu radnika. Od obećanja da će se povećati zapošljavanje i plate ništa se nije desilo. Radnici su počeli da gube posao i prava žalbe ili tužbe. Na tržištu rada vlada prava anarhija a radnicimajedino je preostala oružana borba. Sve se to dešava u Hrvatskoj koja je postala članica EU.
.....velika je razlika na sindikalnoj sceni između hr i bih.......hr sindikati su jaki i odlično organizirani, a vlada im je provukla zor ...... tako da ovdje nema baš sreće u borbi sa vladom i oni to znaju..
Treba stvarati radne navike. Nema više lezi hljebu da te jedem.
upravu si Huso, plus poznavajući nas biće maksimalna zloupotreba od strane poslodavaca.
...kad nema države, poslodavci grabe....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)