Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi garaza samo je ulaz zatvoren.
Realno bruka i sramota bolje da nisu nista ni radii
Poravnati i vratiti u prvobitno stanje. Nije zvaka za seljaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vikend slobodan haahhahahha
Dok je vune bit će i ovaca, a u Sarajevu toga ,vazda je bilo.
Tzv. Sarajevski dogovor od strane Trojke iznjedrio je najgore nacelnike u historiji : Tanovic, Mandic i Hadzibajric koji je u zatvoru.
Tzv. Sarajevski dogovor od strane Trojke iznjedrio je najgore nacelnike u historiji : Tanovic, Mandic i Hadzibajric koji je u zatvoru. Ni Mužur nije daleko, al frizuricom i bliskoscu s vodjom jos uvijek drzi glavu iznad vode.
Tanovic se izgubio kao nacelnik, veze nema, to ti je kad se doktor uhvati necega za sta se nije skolovo.
Ma niste vi upuceni, Tana juce svecano otvorio garazu, jutros sabah zorom zatvorio, coek radi ne staje 😂🤣😂🤣😂
Koje ste vi sramote i bijednici od ljudi.Trakavica kakva se ne pamti...
Treba samo poceti hapsiti i osudivati. Ovo je uzelo maha da se ponasaju kao da su lordovi kakvi
šta mogu sarajlije otvorit? Trotoar,zatvorenu garažu i tome slično.
Kakav kretenizam!
Stvarno se političari šprdaju s narodom.
Za skoro 6 miliona zgradu da napraviš sa podzemnom garažom!
6 miliona za 150 mjesta je 40.000 za 1 mjesto.
e ovaj je sinonim za ublehu
night club
5,801,218 KM / 165 mjesta = 35,158.90 KM po parkirnom mjestu ili ako gledamo samo garažni prostor od `07 mjesta onda iznosi 54,216.99 KM po garažnom mjestu. Aferim, SDP se životom trudi da se namiri za narednih 20 godina jer svi računaju da nakon svega šta su uradili i rade zadugo neće biti ni blizu vlasti pa se sad krade šakom i kapom. Poređenja radi, Tibra na stupu cijeni garaže 600ak KM/m, a davali su i niže ako je parking na ružnom mjestu.
Za skoro 6 miliona zgradu da napraviš sa podzemnom garažom!
Prije 2 godine Tibra na stupu cijenila je garažno mjesto oko 10,000 KM, cijena je bila oko 600 KM po kvadratu i naravno svi su mišljenja da je precijenjena pa ih i sad prodaju iako su kao poskupile. Oni u tu cijenu računaju i "kvadrate" koje prodaju, a općina ima svoju zemlju. Tanović je cijenu izgradnje platio preko 55 hiljada maraka po garažnom mjestu. Pa to nema ni u PM.
Evo i link: https://olx.ba/artikal/38964730/parking-garaza-stup-tibra-16m2/ i obratite pažnju, fino vam piše da može i niže od 600 KM po kvadratu u zavisnosti od mjesta garažnog prostora. I dan danas dosta tih garaža se nije prodalo jer ljudi opravdano smatraju da je cijena nabijena, a nije centar grada gdje nemaš gdje da parkiraš pa da ti kvadrate cijene brdo para. Tu si u pravu, Tanović je platio cijenu garažnog prostora kao da je napravio zgradu sa stanovima iznad tih parkinga.
Hasane idi lijeci ljude, sta to radis sa zivotom Zavrsio medicinu i to radis, mene ni bilo stid Znaci mucis se na medicini 10 godina i vidi sta radis Sramota