Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nece ni poreze da placaju drzavi, a u saudijskoj arabiji zabranjuju sve neislamske bogomolje...u ostalom, zemlja je u krizi, ako ljudi moraju da placaju redovno poreze na privatno zemljiste, stanove i kuce, moze i zajednica bosanskih muslimana na dzamije.
Koji si ti kreten zadojeni.
@scirea - mama ti je ravaku, stari debil, a ti si proizvod njihovog parenja - derpe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije vam to Bosna pa da možete prati pare bez posljedica. Oslobode te poreza, ništa ne radiš i nema računice da ćeš moći išta uraditi = vozdrica
isto pravo za sve nista vise
Kako nevernici mrze muslimane to nije normalno. Gnušam se od njihovih komentara.
Ostajte ovdje!...Sunce tudjeg neba Nece vas grijat ko sto ovo grije, - Gorki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije...
Nije zavicaj tamo gdje si rodjen, vec tamo gdje je bolje.
DIGNITE SE UZRAK !
cuj 60 hiljada,ja sta slagaste ccc
Ako je po zakonu onda je zakon isti za sve.
Ma navikli ovi nasi da kod nas mogu kako hoce pa misle i tamo tako...na njihovu zalost tamo postoje zakoni koji se moraju postovati i koji vaze za sve...kod nas mozes bespravno da gradis objekte gdje ti je ceif,pogotovo ako si lovator neki...tamo drzava zivi od poreza,*** bi oni bili najjaca sila na svijetu da se ne oporezuje se zivo...da je i kod nas tako ne bi bili zadnja rupa na svirali...
Kod nas je normalna stvar da ti neko napravi vjerski objekat u avliji bez dopustenja i ti mozes da se pusis,jebes se po sudovima 100 godina kao Fata Orlovic...
Kurije okice, 'Ma navikli ovi nasi da kod nas mogu kako hoce pa misle i tamo tako', jel se sad strašno pametno osjećaš iskompleksirani glupane, kao ti nešto pametno rekLo, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba i ovdje uvesti poreze na džamije i sve bogomolje i to što prije da ako bi se zaustavila dalja gradnja džamija gdje nikad nisu bile i tako spriječila masovna prodaja stanova i iseljenje tih mještana koji tu stanuju od pamtivjeka.
Pročitaj tekst i pokušaj ga shvatiti glupane bosanski.
p.s. i ti si garant građanin od pamtivijeka, sve od aprila '45 kad si šljego pa sad imaš komplekse i problem sa doseljenicima. Marvo komunistička :)
Svaka cast. Za prava i dostojanstvo Bosnjaka se treba boriti. Nista nedolazi samo od sebe. Barem su izgleda Bosnjaci St.Luisa naucili tu lekciju.
Ne dipr.