Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta SSST prof. dr. Goran Miraščić, savjetnik premijera Vlade Federacije BiH i član Savjetodavne grupe fiskalnog vijeća BiH, Profesore jel se meni cini ili vi primate platu sa 3 radna mjesta... nemoj slucajno da bi se neki mladi zaposlio kad vi i vama slicni mozete raditi na nekoliko rednih mjesta a neko ne moze ni na jednom :) sto se tice budzeta opstine , cini mi se da Novo Sarajevo ima oko 40mil budzeta i svaka cast Koldzi sto svake godine izdvoji pare za stipendiranje ucenika i studenata , ostalo kako se trosi znam da im se placa doskolavanje uposlenika i da neki od njih obnavljaju x puta godine na politickim naukama ali da oni naravno to ne placaju pa ih boli briga (to ujedno govori i o stepenu VSS na radnim mjestima u opstini ) imaju dosta radnji put zakupom , ma sve u svemu opstina ima para kolko i na bacanje :)
Interssovao sam se jedno 6 mjeseci i dobio cir od sekiracije...kako sam se prestao interesovati cir ko rukom odnesen... Jedino sto sam primjetio...je da interesovao se ili ne...oni trose jednako puno!
Sve pohvale SSST-u!
sta sad ovaj fake uni hoce
Absolvent tog istog fake uni-a te pozdravlja sa stalnog radnog mjesta. :D
tu me cijene, tu kupujem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)