Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisu Srbi,to su Muslimani sami sebe,Srbi su miroljubiv narod,e ebem ti,Boze imali te igdje.
Tacka broj 2. Gadjano nasumice od strane drogiranih budala i kretena !! Tacka broj 1. Sve smisljeno od Dobrice Cosica ! Pozzz normalnim , pravoslavac iz SA da ne bude zabune , dalje ne citaj sva ti je istina u 2 tacke !!!!
Nije ispod lipe nego ispod tresnje. ali nije vazno koje je drvo, poenta je: sanjao veliku srbije, dobio 2 metra zemlje. Tako ce biti i sa ludim Jadovanom.
Dobar vlah, crknut vlah. najbolji vlah je onaj što je ugino u Hagu i što leži ko pašće ispod lipe u avliji.
slucajno nam se otkotrljalo par bombi s pala u guzno crijevo, a vi odma kmecite.
koliko cmizdrite zbog par bombica.
nisu gadjali nasumice,nego pijani bili.
sjecam se ko da je sad, kad sam broj\'o 72 granate u minuti su padale na Dobrinju, ujutro si im\'o sta vidjeti, parkovi preorani, steta nije bilo sjemenskog krompira da ga samo zagrnemo :) a neki seljak, BRDZO neki je bio na PAM-u u Nedzaricima, 93\' i 94\' nije silazio sa njega, mora da je HEMOROIDE vise dobio koliko je puco sa njim, PANCIRKA mu je bila najdraza, jednog dana samo presta, a taman se bili navikli, ma sta , znali su oni vrlo dobro gdje pucaju i kako pucaju, PETA KOLONA ih je izvjestavala gdje se raja okuplja, sta i kako ( ovi LOJAVI, pardon LOJALNI ) nam sugradjani .
sta je ja sam pucao na vas po sarajevu jer ste se odcijepivali od Jugoslavije :)
Pa to zna cijeli svijet,samo oni,gen.ocidaši ne žele da znaju..ccc
Sad će ovi branitelji krvoloka i genocidnog stvora reći da je i ovaj Wilson musliman itd. Još malo pa će nadri doktor i nadri pjesnik dobiti ono što je zaslužio - doživotnu robiju, mada bi pravednije bilo da ga objese ili streljaju. Sjeme mu se zatrlo genocidno a i onima koji ga podržavaju.
\"... takvu intenzivnu vatru kao u Sarajevu nije iskusio ni tokom ratova u Vijetnamu i Libanonu ...\", opa!
srbi su poceli etnicka ciscenja bosnjaka preko JNA vec krajem 1991-e godine! djubre genocidno pisopijsko srpsko manipularska mizerijo!
dosta bolesnog srbizma i lazi! manipulacije istine i podvala bosnjacima, bijedo srpska genocidna!
ko je kriv za ovo sve. otidjite na www.domovina.net tamo mozete poslusati u arhivima telefonske razgovore koje je vodio karadzic sa srpskim politickim vodjama od 1991. pa na dalje...sve je jasno kao dan.