Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je u drugim drzavama bukvano nacionalno blago samo kod nas propada.
Bijela Tabija, uz malo sredstava, predivan ambijent za pozorisne predstave i koncerte. Zali Boze idiota od politicara.
Od 1995 do danas su imali vremena ovo srediti i da se cuva za sljedece generacije. Ali nemeres od gov…ana naroda praviti pitu. Sve ce nam se jednog dana vratiti.
Stankovci BiH nemaju osnovne ponašanja u 21 vijeku i urbanim sredinama, kao na primjer, bacati smeće u kantu, parkirati na propisanom mjestu, ne razvaljuvati klupe i semafore sjedišta u javnom prevozu ... Do kula ima još 300 godina
Molim redakciju klixa sa provjeri sta se desava sa kasarnom Jajce i kada ce vlasti krenuti da se brinu o jednoj od najljepših zgrada grada?!?! Kome ta zgrada pripada, zasto se ne iskoristi njen turistički potencijal?!
Tvrđave nisu vjerski objekti, pa iz toga razloga nisu ni zanimljive našim narodima i narodnostima. Ako nešto ne ukazuje na vjerski identitet određene vjerske skupine, koja se ponosno naziva narodom, onda takva istorija nije ni zanimljiva i potrebno je izvršiti update.
Sta su narodnosti? Postoje brojniji i malobrojniji narodi i to je to. Ne postoje nikakve narodnosti.
Možda se nastavak Game of trons počne snimati kod nas, kad može u Dubrovniku a ja Dubrovnik je bruku uložio u promociju i očuvanje.
Sprže stopedest tisuća KM ,za vatru na Vracama,a spomenici nam propadaju...samo neka gori povikaše komunjare.
U njemačkoj možeš kupiti dvorac za 1€ ali ga moraš obnoviti. To bi bilo neka varijanata, naravno da ga ne kupi neki salabajzer i napravi neki kič i šund.
Kad si davno izgubio nacinalnu svijest, a ne znaš da je sve tvoje većinom prije 1463. Kad ljude pitaš, čak i školovanije, veze nemaju, muslimani spomjinu neke paše, katolici i pravoslavci mucaju da su Hrvati ili Srbi. A ime iz istog korijena izgubili,...Bošnjak, (slav. naziv za bosanca, isto kaoi poljak,slovak) Recite poljaku da ste iz bosne, nemojte se začuditi kad čujete Bošnjak.
Pocitelj nije srednjovjekovna, nego novovjekovna tvrdjava i grad. Napravljen je u doba osmanske vladavine. Klix i novinarstvo - nespojivo!
Preciznije smo upoznali hrvatsko primorje , nego sopstvenu Domovinu . Ali , mi se nazivamo PATRIOTAMA , 🤷‍♂️
mi bosnjaci se moramo pobrinuti za svoju historiju jer ovo propadanje najvise idu u prilog srba i hrvata koji zele da uniste svu nasu proslost
Dajte nekom vlasniku sisha bara da napravi objekat. Smijesno? Onda nek stoji tako i čekajte da vlast 2300 uradi renovaciju
doooaj nam fabriku pušti praznu