Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Live and let live... Respekt, Obrazovanje, Sekularna Bosna Svi smo mi isti, samo mislimo da smo toliko razliciti... Nadam se da ce nam nauka donijeti odgovore na sve nase umne pizdarije... Smrt FASIZMU
Opet hoce bratstvo i jedinstvo a rat je upravo to i rusio.
Lijepo bi bilo ne zaboraviti i ateiste, agnostike i \"samo\" gradjane BiH...Ljude bez etiketa.... Sve se to lijepo može pokriti i zadovoljiti jednom oblašću -Etikom. a upravo odsustvo inicijativa da se uvede Etika kao predmet ili barem kao koncept u školstvu, medije i u sistem vrijednosti uošte govori da nas je prokleti rat ( i oni koji su nam ga nametnuli) zaista unazadio kao društvo. To se vidi i generalno u idsustvu prosvijećenosti kao sistema vrijednosti. Što prije narod shvati da mu slova i poštenje ipak trebaju ( koliko god da ih ne razumije) to ćemo prije krenuti naprijed...i što prije shvati da su oni prosvijećeni i pošteni najvrijednije što ovo drutvo ima, to će prije stati na noge.