Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' se makar ova nasa djeca slazu u necemu, pa makar to bilo i ovo.
i u komentarima tipican balkanski mentalitet, nazvan \"gdje pocinje Bosna, prestaje logika\" hoce kriminalce u zatvorima, hoce posao, hoce pare, hoce auta. Medjutim, kada neko izadje na ulicu da izrazi nezadovoljstvo, on je ubleha. Sta reci?
Pa da li si ti, uz duzno postovanje, normalan? Ja svoju skolu ( koja je, napominjem, DRZAVNA, pripada Univerzitetu u Sarajevu) placam 3000 KM. Jel to besplatno skolovanje koje mi drzavadaje? I samo da znas, a mozes i provjeriti u statistikama, Bosna i Hercegovina je drzava sa najvisim cijenama osnovnih zivotnih namirnica u regionu, a sa najmanjim prosjekom mjesecne bruto plate u regionu.
ne trze penziju
Fino bome dokle smo dogurali da su i srednjoskolci poceli strajkovat :S drzava nam je u opcem haosu
KO GOD KORISTI PRAVO MRA SE PRIDRZAVATI I OBAVEZA. Jedno bez drugog ne ide.
Marš u školu trulje male.
nek\' se djeca malo igraju
jadni ste vi ,dok ne uzmete motke u ruke ,pomogucnosti i ´pajsere nista necete ostvariti ,to je za parazite na vlasti ok ta vasa sutnja i setnja.
http://youtu.be/gAd0fQZs5UQ
Ma kakvi nasi protesti. Vecina njih dodje na njih, cisto da budu vidjeni.
gledajte buduće TZ k.u.r.v.i.c.e kad svakoj umjesto selotejpa bude k.u.r.a.c virio iz usta xD
Odmah je do mene problem... do nas:) ajd neka setaju:)
zar u manjem BiH entitetu zvanom Sjeverna Koreja imaju pravo na protest
zalosno je sto si pesimista.. . i ne samo ti .. svi mi
Mozes setati do mile volje, samo dzaba pokisli. . . zalosno ali je tako
Mogli ste vi omladino i za nesto pametnije protestvovati a ne za ta s.r.a.nj.a...nikad gori studenti nisu dolazili iz zavrsenih srednjih skola, ne znaju pricati kako treba, misle da je Tanzanija zemlja iz crtanog filma, nijedan pametan film nisu pogledali a da ne pricamo kako im zivot prodje na fejsu dodajuci pethiljaditog \"prijatelja\"...