Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante ce emigrirat kad cuje..
"...pakistanski učenici dolaze okončati svoje srednjoškolsko obrazovanje na koledžu u Mostaru." Oni su dobili dvogodišnje stipendije United World Collegea (UWC) iz Mostara te će uskoro doći u našu zemlju. Zahvaljujući kvalitetu nauke i univerziteta u Pakistanu ta zemlja je nuklearna sila. To što imaju problema sa Talibanima iz susjednog Afganistana je nešto sasvim drugo. Kada sam u dokumentarcu HRT-a o Bjelorusiji vidio da oni npr. imaju hiljade kilometara autoputa BEZ naplatnih rampi bilo mi je jasno koliko smo mi izgubili vremena na prosipanje iz šupljeg u prazno.
pravi zvezdasi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Jednom se živi." Rečenica koju upotrebljavamo kada planiramo napraviti neku glupost. ...to su i oni mislili kad su krenuli ovdje...
Ako je Pakistan toliko napredan u odnosu na našu zemlju, zašto onda se školuju ovdje? Ide se valjda za boljim, ne za gorim.
Sad ce u Mostaru uvesti kurs urdu jezika..
Dobrodosli srednjoskolci i nadam se da ce vam biti lijepo u BiH, a bogami i da cete zavrsiti studije sa uspjehom.
Komentatori su puni neznanja i predrasuda. Njihova kultura jeste puno drugacija od nase, ali smijesno je govoriti o nasoj superiornosti. I da, djevojke se kod njih mogu skolovati i zavrsavaju fakultete, samo ovom primjeru - roditelji bi tesko pustili djevojcicu te dobi samu u daleki strani svijet. Kao I nasi roditelji, uostalom ...
Po komentarima vidim da mi nismo dosli potpuno do spoznaje da nebeski narod ne postoji... Ocito neki smatraju da je Bosna njihovo privatno vlasnistvo,i oni bi sada odredjivali ko smije i ne smije doci u Bosnu,to je rezultat pretjeranje izlozenosti medijima koji na vrlo jasan i direktan nacin propagiraju nacionalizam,nacizam,fasizam,sovinizam i ostalu opremu..
Puni su ih univrsiteti u evropi...sad je to novina i za nas.
Pa kako je lijepo kada gradjanin ove zemlje bude primljen da studira u Londonu,tako je isto i lijepo kada nas univerzitet primi gradjanina druge zemlje da studira...
Naprijed Pakistanci jeeee! Podrzavam Pakistance i Pakistanke,i Pakistan i svasta ! =)
Meth ish!! Sta si zapeo,nece djevojka da bude s tobom u vezi.. Ish vishe !! =)
A koji nam đavo non stop dovodite kojekakve arape, Turke, sada i Pakistance? Što nam ne dovedete Francuze, Irce ili Špance za promjenu?
Pa koji kujac ih ti ne dovedes
A ko dovodi ove??? I zašto??????
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
DOBRODOSLI
Čuli ljudi da se mogu kupit diplome pa došli
Nedavno je bila vijest na Kliksu da su ovi Pakistanci opasni zavodnici. Djeluju bezazleno, ali kazu da zene lude za njima. Niko ne zna tajnu njihove neodoljivosti, njihov skriveni sarm. Mostarci, cuvajte Mostarke!
aha...
Da, da Quit. Vi ste u Sarajevu bezbijedne za sada, ali ako Pakistanci krenu na ekskurziju, ima da leti perje na sve strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eno ubilo Him vodju pakistanskog ogranka al kaide nakog Umara Latifa..Kakire koga ti ti nama dovodis u bejha..
Ma nosite ih više i onako preplavljaju grad !!!!!!!!!!!!1
Tako i Amerikanci mogu reci za balkance,Njemci isto,Austrijanci isto,Australijanci isto.. Pun je svijet balkanaca.I vjeruj da Amerikancu u sred Cikaga nije drago sto su mu se na gornja dva sprata u zgradi doselili neki Slovenci i Bosanci... Tako da trebas gledati objektivnije malo..
E jesu se i usrećili
Blago njima kad misle da je ovdje prosperitet..