Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe sam tu ja, kao običan građanin? Ugovor je potpisao direktor Direkcije za puteve KS Adem Zolj sa Hasanom Pekušićem, direktorom firme "HP Investing" d.o.o. Mostar koja će izvoditi radove. Potpisivanju su prisustvovali premijer KS Suad Zeljković, ministri saobraćaja i finansija u Vladi KS Jusuf Bubica i Muhamed Kozadra, te načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo. Zar u Sarajevu nema firme ili da se napravi kozorcijum, nego iz Mostara, Banja Luke itd. Valjda se tako lakše kriju tragovi. Na šta vam ovo sada miriše?
BICE KAO SA GRASOM POCNI RADITI,ZAUSTAVI HAPAJ U DZEP OD NARODA!KAZE NEINTERESUJE GA STO GRAS NEMA GORIVA,NIJE VLADINA BRIGA.TAKO CE BITI I SA PUTEM CIM DOBIJE LOVU U DZEP.KOJI LOPOVLUK NEVIDJEN NIGDJE SAMO U BOSNI
al bubica trlja ruke,eto jos para za njega i zeljkovica
Ovaj HP Investing nijedan posao nije dobio a da mu ga nije SDA nastimala i servirala, ovi ostali barem ponekad ubodu posao bez politike.
12 MJESECI !!! Manje izgleda kad se kaže 1 godina.