Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Dodik kihne cijela Bosna drhti !
Bakir tek izabran i vec sere!!
Sretna Nova godina!
Vi drhtite, to je ocigledno i buducnost vam je neizvjesna! A mi, on je nama klovn, vijeruj, nista drugo nije!
SULJO JE NULA BIO, TO CE I OSTATI, TO JE NAJVECE ZLO KOJE JE BOSNJAKE ZADESILO OD KAKO POSTOJE SDA I SULJO SU NAJVECI IZBORNI GUBITNICI I NEMAJU VISE NIKAKAV LEGITIMITET NI INTEGRITET KOD BOSNJAKA,A ZA 4 GODINE NECE VISE NI POSTOJATI
Baš je duhovito (i jadno od \"novinara\" SA-x) kako se vijest o Čovićevom sastanku s Merkelovom nakon svega sat vremena skida s naslovnice! Vijesti o SDP-u i Lagumdžiji, i to glupe \"vijesti\", danima stoje na naslovnici, al\' kad je Čović u pitanju, odmah se skida! Hahaha, baš ste jadovi!
KAKVA RAZLIKA U DIJELIMA PREMA NASOJ ZEMLJI, IZMEDJU FIKRETA I ALIJE? NEMA RAZLIKE! ISTI SU!
NAS SULJO JE I TE KAKAV ZVANICNIK, JER JE POSLIJE SDP-a, PRDSJEDNIK NAJVECE POLITICKE STRANKE U BOSNJAKA. TEK DA SE ZNA KOLIKI JE NAS SULJO.
SAMO MI NIJE JASNO U KOM SE SVOJSTVU OVAJ KLEMPO TIHIC POJVALJUJE KAO ZVANICNIK NEKI KAD NEMA NIKAVU FUNKCIJ!!??
Jadni smo mi kad smo spali na ovog Bakira. Njegov otac nam je unistio zivote za 5 generaciji i kad smo taman mislili da smo se te lopovske familije rijesili, na grbacu nam zajahao SIN. Fuj, ode ja za australiju.
bas lepo
gluposti!