Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek država ima novca za SFF a hebo ulaganje u zaštite od poplava i hebo narod što je sve izgubio u poplavama. Žalosno
Ima ti ta teza mjesta,ali činjenica je da je mnogo porodica ostalo bez igdje ičega (osim rata za kredite). Mogla se jedna godina preskočiti sa ulaganjem za SFF i pomoći unesrećenim,a ni budžetlije nebi ostale gladne da se makar jedan mjesec odreknu primanja.
Jesi ti ograis'o? Zašto namećeš neke tvrdnje koje uopće nisu spomenute (asfalt,tramvaj...) Niko nije rekao da se ukine održavanje SFF-a nego da se odgodi jednu godinu
Jebiga ove privatnike nerazumijem nikako.Obrču milione a neče da plate osiguranje???U svijetu (amerika i EU nemožeš dobiti radnu dozvolu ako nemaš osiguranje)U neku ruku nije mi ih ni žao-Žao mi običnog svijeta kome su kuče za življenje uništene a ovi če se snači.
Pa zar nismo mi poubijali hrvate.......................jbg dragan čović kaže da jesmo---------------valjda ga je nasavjetovao jebač fratar iz djetinstva
Nece ti to niko nadoknaditi jedino da prodajes organe,mi smo osudjeni da zivimo u ovakvoj drzavi i tacka.nema pomoci bukvalno crknite sto prije i to je to ide zima i jadani mi u pm..Bitno je da njima plata redovna a narod se servira prica nema para za Penzije i poplave..
Drzava tone ljudi nemaju gdje zivjeti, odakle vam samo pravo da milione bacate na sarajevo film festival,da sminkeri mogu koktele ispijati.
Tako vam je to jer je Zlaja Lagumdžija još u novembru 2010. godine, poslije onih izbora obećao "da će od Federacije BiH napraviti Zapadnu Njemačku". 2014. godine, dakle 4 godine poslije, Lagumdžija je jedino uspio napraviti Sjevernu Koreju od FBiH. Srušiti Nikšićevu vlast i vlast Zlatnog Sina. Neću Državu za čovjeka!
Tuzno.. Jedan od najvecih grijeha = ljenost, mi u BiH toga imamo previse..
Nadam se samo da je kod vas u federaciji vlast malo niormalnija od ove napše u RS-u i da će čovjeku nadoknadit.
Pa vjeruj mi prijatelju da bi ovo gdje živim vrlo rado zamijenio za neku ravnicu u Mnogoliji.
Balincad nisu bezveze opisana u 70 000 viceva :))) http://s4.postimg.org/aft4zxbvh/mustafa_glupson.jpg http://s18.postimg.org/k0mun8fex/Mustafa_glupson_1.jpg hahahahaha Mustafa Glupson :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo po srbima udri, nosi srbe odakle su i dosli
...radujte se, duse- sitne, prodane...
moj narod ??? srbi ??? nikad !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)