Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo meni lici na selo a ne na grad.
Neka dolaze, dolaze iz čitavog svijeta da obidju memorijalni i da znaju šta su srbi, ovo je dobro, istina se nemože sakriti
@IslamJeFasizam smo vi pjevajte, drugi vas pljuju, fuj čim se ponosite, a zaboravio ndh, isti ste vi ustaše (svi hrvati nisu ustaše) i srbi (svi srbi su zločinci)
@IslamJeFasizam to čitam i na hr naci portalima, bitno je da su srbi očišćeni iz hr, je li to isto. I to podržavaš.
Kada je Duraković uspio sakupiti donacije u vrijednosti 12.000.000 i da se kandiduje opet,SDA je rekao da neće ga podržati... LJUDI MOJI ZAŠTO NIKOM NIJE STALO DO SREBRENICE
mene samo zanima kako se i ko to broji ???
ccccc, j..o te
Posjeta Potocarima i tragedija Srebrenice se ne smije stavljati u kontekst ekonomije i koristi od turizma ...clanak napisan na ovakav nacin nije dobar.
slazem se