Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom 50 kg? Izgleda mi ko veća lisica :D Ali golf 2 i dalje najuniverzalnije auto.. U lovu, ribolovu, na selo, planinu, u šumu, ovi sa spojlerima po gradu :D Biće prvo auto na mjesecu :D
Znate li Vi da je u ovom društvu više od 90 odsto onih koji su ukaljali ruke.Aferim, sad ih i promovišite
Jadan vuk.
sto niste tako hrabri bili i u ratu
nestalo muslimana:( pa jel ova zivinka zasticena, il ce biti kad je genocidni istrebe. a i ovo majmuni sastavate svakakvo sranje. bash ste postali bulevarski magazin, samo jos da pocnete spijunirat porodice zrtava ko oni henglezi. fuj fuj fuj. prno slon rodijo se mish!
Goreg predatora od trofaznog nema!
treba im dodijelit medalju casti,stvarno je ovo uspjeh vrijedan svake pohvale...bas su face ubili su neduznu zivotinju..
Ufatil\' smo \'obotnicu brala je pipkovima vako preko grane cudoviste eto pipkovima vako i bere..
ma kakav vuk braco draga, to je moj Zuco sto mi je pobjego prije dvi hefte.. ooo Zuco sto te dusmani ubise.
četn.ici
moj ker ima više kila, bjezi nosi vas djavo kakva je ovo sramotna vijest????
u citavoj evropi ljudi pokusavaju do cuvaju vukove i lisice posto su skoro izumjerli. a nasi se ovako hvale. koja sramota. gadi mi se drzava i ovaj narod. vukovi za nekoliko dana poklali nekoliko stada ovaca! daaaaaaaaaaaaaj baa molim teee. bosanski terminator vukovi!
jeste i imali sta uloviti,nemate sta vise od 95 loviti,sad ste se prebacili na vukove. hrabri srpski junaci,morete sad i kacavendu dovest da vas blagoslovi i popijte koju,morete iz moje ako hocete! hebo vas on
Mile, Mile,...a što su ti toliko velike oči? Ne smiju se klipovi bacati pod USAID-ov projekat Guber banje! Greška ti je kardinalna!
Kazniti ubice zaštićene životinje!
jao dudlera.. ubili zivotinju i stavili je jos na auto da malo koji krug kroz grad naprave... ovo Vam je primjer sumskih pecinsih ljudi... katastrofa.. pa mogli su ga fino uspavati i premjestiti u neko drugo mjesto na neku planinu, a ne ubit ga i jos se hvaliti sa tim... za mene ko moze ovako ubiti zivotinju bez osjecaja moze vala i covjeka.. zalosno zaista... sa x niste ovo trebali ni objavljivati...
lovci ubili vuka. kakva vijest...