Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa gde ćete više para da pokupite bre,... da svet dovedete u apsolutnu ekonomsku krizu
nek štetu plati Bakir, pa babuka mu je prodo Srebrenicu. Zapravo mjenjo za Vogošću. Nek mu pomognu i iz budžeta općine Vogošća, mada mislim da neće trebat. Toliko se nahapo da mu je isplatit sve žrtve prava sića.
tuziti treba genocidnu tvorevinu,njihovu vladu jer su pare kod njih
pa majke srebrenice trebaju ko prvo tuzit srbiju, pa genocidnu tvorevinu i reviziju tuzbe protiv boljane plavsic, pa proiv butros butros galija, pa protiv un-a, pa protiv holandjana, pa protiv engleske, pa protiv mc enzija, pa potiv johna majdzora, pa protiv haskog suda jer nije dao presudu slobodanu milosevicu, pa proiv haskog tribunala sto je sakrio glavne dokumente koje optuzuju srbiju, sanu i cosica za glavne krivce genocida u bosni i hercegovini, pa protiv svih dnasanjig agresora bosne i hercegovine i svih koji negiraju genocid nad bosnjacima, pa haski sud sto ne daje presudu karadzicu, seselju, pa haski sud sto ne daje ultimatum za isporucenje genocidasa ratka maldica i gorana hadzica, pa srbiju so se na njenoj eritoriji danas slobodno seta najmanje dvadeset srpskih ranih zlocinaca i siledzija itd....
Naravno u samom vrhu hijerarhije stoji šejtan ali hajde njega uhapsi mangupe.....
Da Vam nacrtam taj lanac: SANu nacrt, SPC agitacija, Srbija kao država izvedba.... narod kao narod slušao \"pastire\"..... Jasnije ?
SVACIJA DUSA CE UISTINU DOBIT ONO STO JE ZASLUZILA !
Da ali samo u dijelu u kojem se Holanđani zajebavaju sa vojskom i vojnim snagama svoje zemlje, da im učine nešto kao uslugu...... međutim i dalje stoji pitanje KOGA ?
\"UN i Majke Srebrenice trebaju tužitit koga ? \" Holandanina pedera?
osam hiljada tuzbi uputiti ,Sud u Hagu donio presudu GENOCID,pola posla odrađeno samo jos naplatiti odstetu od te tvorevine.Trnka i ostali sta cekate....
Srpske snage ubile su oko 8.000 bošnjačkih muškaraca u julu 1995. kada su zauzele srebreničku enklavu u BiH uprkos prisustvu holandskih vojnika iz sastava mirovnih snaga UN-a. Grupa Majke Srebrenice želi da tuži UN i Holandiju. Tuzba protiv koga ????? UN i Majke Srebrenice trebaju tužitit koga ?
SA-X ADMIN, YEBEM TI MAMU! UGASI KOMENTARE!
@BiH Ovi moderatori će priju uraditi obratno
ZASTO ZABRANIT KOMENTARE? TREBA IH OSTAVIT! AKO NEKO VRIJEDJA MAJKE SREBRENICE I BOSNJAKE, MUSLIMANE NEK IH MODERATOR AUTOMATSKI BRISE!!!
A ZASTO JE OVAJ CLANAK ORIJENTISAN U RUBRICI \"DRUSTVO\"? ZAR JE GENOCID BOSNJAKA U SREBRENICI KATEGORIJA \"DRUSTVO\"? OVO SE TICE CIJELE BOSNE I HERCEGOVINE I TREBA GA STAVIT U RUBRICI \"BIH\"!