Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KOLIKO JE TE VISE POMOCI STIGLO U SREBRENICU MOGLA SE NAPRAVITI NAJMODERNIJA FABRIKA KOJA BI ZAPOSLILA 20 000 LJUDI. BAS ME INTERESUJE KO TE SVE SOILNE PARE POTROSI AKO JE TAMO SVE POBJENO?
pece ih savjest, valjda...
Kao sto neka djecija pjesmica rece:\"Zbog Srebrenice mrzim i Nizozemsku i Heineken i Ajax i cvijece\"....Eh bas tako....
koji je kreten ovaj drogba.. on bi sad da se piše o zločinima na glođanskom brdu? a? kada su u fantastičnoj akciji Armije BiH pobijeni dobrovoljci iz srbije pa ste ih prikazali i godinama ih prikazujete kao srpsku nejač, sramoto jedna! i ti ćeš nekome o gebelsu??? nakon akcije sam po njihovim rovovima tražio hranu, a godinama poslije gledao sam na rtrs priču o glođanskom brdu, i u životu nisam vidio odvratnije propagande..
Koliko ja vidjeh, ovdje dole ispod teksta stoji \"Unesite komentar\" a ne \"Prostor za iživljavanje maloumne nepismene kopiladi\", pa sljedeći put preporučujem da se pročita za šta ovo služi prije nego počneš koristiti ovaj prostor da javno pokazuješ svima kako ti je mater silovao krmak pa si nastao nakon što te abortirala u septičku jamu.
KADA CE TE VISE POCETI HAPSITI MUSLIMANSKE RATNE ZLOCINCE PODRINJE-SREBRENICA ASIME GEBELS TI NE HTJEDE STAVITI 109 SRPSKI CIVILA POBJENI U BJOLOVCU STO TI PISASMO I ONE ZENE I DJECU STO TRPASE U SREBREICKI ZATVOR ASIME BALISKI GEBELSU UBICO SRPSKI SA PEROM PISI O ZLOCINIMA SVOJI MUSLIMANA NASERA TURSUNA I OSTALI GENOCIDASA KOJI ZIVE PO ETNICKI OCISCENOM SARAJEVU MAMU TI KOPILANSKU
Ma pisam im se na pomoc sada..