Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srajlija? Ti si iz \"Srajeva\"? Ako vas je Arzija tako ucila, ko sam ja da to ispravljam. Sto se tice pozara, sjeti se samo kletvi protjeranih iz SArajeva i Srednje Bosne. Ne kazu uzalud oteto-prokleto. Stigao vas haram,tj. nije jos, ali ovo je pocetak, cekaj da dodje zima. U vezi sa drugim poluvremenom, mogu vam Srbi i Hrvati zajedno poruciti samo jedno:KRENITE!. Na vas se ceka. Nece vise niko nista za vas uciniti, zar vam to nije jasno? Moracete nesto i sami.Tuzno, zar ne? Mogu samo zamisliti kako se Srbi smiju tvojem komentaru. Prijetili ste Amerikom i NATO-m, te Turskom koje ce vas svi braniti. Evo izgoriste zivi, a niko se ni ne pocesa po g radi vas.I jos niste shvatili da je svima svjedno za vas, sve dok se drzite u svom rezervatu od 12% i uredno pokazete vize na izlasku iz tramvaja trojke.Ja bih ti dao adresu da (iako nisam Srbin) dodjes uzivo ostvariti to sto obecavas, samo za to ti treba viza koju kao \"gr0dzanin\" zemlje koja podrzava terorizam mozes samo sanjati.
dosadni ste više s tim požarima.
prava si stoka. pozivaš se na boga, da bi se zatim kleo da svi izgorimo. nek ti nana izgori, stoko glupa.
neka gori, boli mene k.u.r.a.c. ionako živim u šveckoj.
ti koji si u tri primjerka,jesili cuo ovaj vic dolazi nikotic iz male a aBd i jos manje smrdije sa presednicima svih svrpskih zemalja ukljucujuci i svrpsko KOSOVO REPUBLIKA i svi ti zgute mamu u usta a ona pisajuci pogasi sve pozare u sumskoj i REPUBLICI BiH......mamuli vam vasu dami je samo docekati drugo poluvrijeme cijeli balkan gori zbog vaseg zuluma sto ga nanesoste prljava nacijo WEKE VAM ZIMGU
Dragi Bosnjaci, Srbi I Hrvati, moli te se. Hvala Bogu vjerskih ustanovo imamo mnogo vise nego sto nam treba. Fabrike, putevi, bolnice, avioni za gasenje pozara... Fuj kaka to nam ne treba. Dabogda svi mi zajedno izgorili u svojoj tuposti. Sve sto nam se desava to smo i zasluzili.
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Halal Web- VIJESTI Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nadzire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificirane kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos vode, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!
VIC - ZAKLJUCAN GPS Lete dva turska borbena aviona nad Bosnom zahvacenom pozarima. Prvi pilot javlja drugome- Vrijeme za lansiranje, tri, dva, jedan, SAD ! Drugi pilot pokrece zracno bombardiranje \"carpet boming\". Dok podrucjem odjekuju jake ekplozije, pilot zadovoljno to promatra i javlja- Imam vizualnu konfirmaciju. Mete su uspjesno eliminirane! Prvi pilot javlja se drugom: Nije mi jasno sto mi ovo palimo kada vec samo gori, ali dobro...Nego nesto mi zastopao ovaj GPS, gdje je tacno ova oblast Sirije? Drugi pilot provjerava navodjenje i zakljucuje: Sirije? Oh ne, pa mi nismo u Siriji! Ostao nam je zakljucan GPS! Mislim da smo sprzili Bosnu!