Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je platio?
Čuj ko, glupi narod. I referendum i kafu. I sve što će počastiti posle toga.
@Trollanje U jebe.mo ti mi svi iz Podrinja gospoju mamu.. i iz Svedske ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar ljudima nije dosta rata? Zar vam nije dosta da iskopavate majku, oca, brata, sestru iz masovnih grobnica nakon rata? Hajmo gledati u buducnost da svima bude bolje, i Bosnjacima, i Srbima i Hrvatima.
vrijeme je da srbi počinju tražiti majke, očeve i djecu po grobnicama. amin
MashAllah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ćama opalio selfie. Ispod piše s rajom na kafi, nak bezzz lol
Et ako vas zanima,doniro sam ja.. Bilo je bgm drugara srpski.ljepo je bilo
ovaj klix treba zakonom pohapsiti jer je leglo mrznje-prvo glavnog urednika sto dozvoljava ovoliko psovanje i pozivanje na rat -imali su srbi pravo kad su vam provalili u kancelarije -afera 2 papka tada vas je i trebalo pohapsiti i zabraniti dalji rad
bem ti glupe bosnje, pa valja li vam iko?
Ko je ovaj big boss na slici ?
A sta je referendumska kafa?
nije kafa nego kAHVA, papak
Camil govnar
nek se seljak sliko
Ćame se nakupio para od donacija i borbe za Srebrenicu i napačenog Bošnjaka.Jebe se njega, čeka nedjelju i lov, njemu je Srebrenice več dosta, jedva čeka da izgubi izbore, jer je svjestan da u RS više ne pali sistem lična karta, a Sarajevsko - Vogoščanski glas, tako da će se vrlo brzo seljo Ćame sa dobrim Engleskim doseliti sa familijom u Sarajevski šeher, gdje onda sa Naserom i ekipom može braniti BiH i Bošnjake od magle i dima, te od zamišljenog protivnika, a sve za napaćenog im Bošnjaka.
sta bi booosnjooci bez da sede i ispijaju kahve
E moj glupi Bosnjo ispija kafe dok ovi mirno referendume.Kakav narod takva mu i vlast,nego,ko zadnji ode neka ugasi svjetlo!
Ja bih narucio toplu cokoladu.
Jos bikovi fale i plesacice po stolu 😎
pa se nemojte cuditi kada poslije ispadne ecina je glasala da ostane dan RSa