Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameriko prokleta bila sto nas zaustavi 95' !
Ne bi sad citali ove gluposti o djikanima !
Tako je, ali ne zaboravi da je i njih zaustavila '93. Da nije bilo Amerike, ne bismo dočekali '95.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bošnjaci ogorčeni novi načelnik jede čvarke,kulen i pije rakiju... Bošnjaci ogorčeni ćamil primjetio u wc-u da novi načelnik nije osunećen...
od toliko srba izabrase ovoga koji velica zlocince pa kazu budi miran ne ide kolko god to htjeli ovakve osobe nisu za nacelnika treba jednog normalnog srbina izabrat nisu svi ovakvi bar se nadam
KO JE TREBAO DA GLASA NIJE - SAD TREBA JA DA BRINEM TUĐU BRIGU.... KAKO POSIJEŠ - TAKO POŽANJEŠ !!!
@okrutan i zivjece.. Kad vidim koje ste imali JNA oruźje i posle kad su bosanci nasjeli i predali oruźje,upitam se kako ste mogli uopśte da ginete i da niśta niste uspjeli oteti u BIH..I danas je BIH a vi pastorćadi u njoj..ali joś malo..
Jeli neko izjavio kako "RS" se gasi polahko. .po gotov kad dodźu pitanja uskoro iz EU.
Ohladite glave, trudite se da vam bude bolje, ne skacite odmah na neke slike, dolijevate ulje na vatru.
Hebem li mu familiju.
MUP rs presuda za genocid=bos.pravoslaci, vojska rs presuda za genocid=srbi, srpski narod=genocidan narod Tako kazu presude + 13 pojedinacnih i sve je jasno"!!!!!!!!!!!!
spavaci za glas kad ga upoznaju, na sljedecim izborima nece bit spavaci.
@kosfranci budalo camil, sad i ovaj cetnicic nije, nece moc bez vijecnika.. oni su tu samo da metnu potpis. vidi na stranici cika da se razocaras.
Izgubili ste i sad lazete i izmišljate,kmeee
@pecaros@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
@pecaros@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
,kmee
Selite se ako vam ne valja načelnik. Niko vas ne tjera da živie u Srebrenici. Ljiljana je napisala knjigu o heroju koji je oslobodio Srebrenicu od ljudi koji su ubijali sopstveni narod da bi optužili Srbe za ta ubistva i izazvali reakciju zapada.
Hajmo opet prebrojat glasove Bakire
Konacno je Admin proradio da brise ove cetnike sto portal zagadjuju i sto sve smrdi na njihov svinjski smrad....imas ti ovdje previse fasista ovakve vrste...ocisti ovaj portal od govana zarazenih virusom najgore vrste
@kosfranci@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
@kosfranci@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svi srbi su genocidan narod jer nisu spriječili pokolj muslimana u Srebrenici isto ti misli onaj koji sjedi i pije sa tobom kao i onaj svezan na kojem sjediš.Stara muslimanska izreka. Dokaz za to je pokolj muslimana u BiH bez obzira na školsku spremu,status u društvu ili politička opredjeljenost jer dovoljno je bilo muslimansko ime da bi te srbi zaklali na kućnom pragu i to komšije kojima si čitav život ponagao.
@kosfranci@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
@kosfranci@@الأخت والأم وجميع الإناث اللعنة الأسرة al'ukht wal'umm wajamie al'iinath alllaenat al'usra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nije ovo nikakvo iznenadzenje da se nebismo ponovo popucali treba sjest pa vidjet da se srbima da se napravi kompezacija za ove sandzaklije bosnjake od pljevalja do pazara bez berana ,plava i gusinja,rozaja i tutina to su jal srbi jal siptari i najgora opcija dileri malo para ce dati arapi za tu neku razliku i mi se govana rjesili za sav zivot lagani kineski i odjebaus