Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo jedno zapušteno društvo od kojeg su i njegovi građani digli ruke. Mnogo je uzroka tome. Od fizičkog i mentalnog zdravlja do funkcionisanja vlasti na svim nivoima, svugdje izbija ta zapuštenost. Naša najveća nesreća je u tome što to nijemo i bez otpora prihvatamo kao normalno. Naravno, imamo 50 ili 100 porodica u BiH kojima ovakvo stanje itekako odgovara i koje, zajedno sa tajkunima, upravljaju našim životima, i to tako što su nam otele dostojanstvo i poništile nas kao ljude
za udzbenika
Sve sami rasisti, ksenofobi i šovinisti, a veliki S, B ili H, ali kada ih se optuži za to onda im je povrijeđeni ugled i čast, te kao trpe "duševnu bol", sve po principu: Ko o čemu, qurva o poštenju. Sve to ne bi bio problem da takvi licemjeri šovinizmom ne truju omladinu.
Ovog coveka jednostavno morate voleti pravi srbin a pre svega covek koji je realan i bez dlake na jeziku
Ovaj bi mogao postati slijedeci Pukanic
Dobar je Srdjan, samo steta sto ratuje preko interneta i novina. Bolje bi bilo da osnuje stranku pa da nesto konkretno promijeni. Ne kazem da ne treba kritikovati, ali boli politicare ona stvar za kritike posto su oni debelokozci i njih kritika i sramota ne dotice vise od lanjskog snijega.
Srdjane, samo tako nastavi.
...ovi politički čmaroobitavaoci sve redom neki "duševno-emotivni" likovi. odakle tebi duša, kad si obični crijevni parazit.
Puhalo je dodikov istrument, sere kad god stigne po bih i bosnjacima, a ovo je slucajno se desilo jer ipak je pretjerao. A mislio sam da nije glup da naziva ljude hitleroma i rasistima, no ipak jest jer ovo mu je kao i sve drugo sefvirao njegov sef dodo. Zato malo popustite sa kvazi blogerom jer njegove ideje i sve drugo je skroz u skladu sa dodinom retorikom
pa vi ste birali vlast,ako nista kad dođu sledeci izbori bar napominjite narod da ne nasjedne podvale i lazi upakovane ko bombona,nego da se sjete da su to oni isti koji sebi dizu plate na 3do 5 hiljda maraka,a da djeca poginulih nemaju mjesta ni za 350-500 maraka da rade,a da ne govorim o korupciji u zaposljavanju podobnih ne strucnjaka i ne skolovanih i unistavanju mladih studenata sa fantasticnim prosjekom i tjeranju istih da napuste zemlju i td..podsjecat ih kad se vracaju sa njihovi skupova
Jedan zaista inteligentan i kulturan urbani čovjek koji prije svega apeluje na ljudsko dostojanstvo i odnos prema čovjeku što je kod nas već postalo misaona imenica. Kad povrh svega još uzmemo u obzir da svoju borbu vodi u takvoj sredini kakva je RS (da joj ne navodim sve atribute....) onda vam je jasno čemu je sve izložen. Radi slijedećih generacija koje još nisu zatrovane , hrabro , dostojanstveno i pošteno ukazuje na stvari za koje nismo mogli ni sanjati da će nam se dešavati u 21. vijeku.
"nismo mogli ni sanjati da će nam se dešavati u 21. vijeku." To je tako brutalna istina charlie. Da nas neko pitao kao će izgledati npr., 2015. ovo ni u najgorim filmovima ne bi čovjek izmislio.
najjaci covjek interneta
Profesor je odličan čovjek, ali tko ga financira ... NVO mafija, jelde!?
Bravo Srđane! Umićević je svojim istupom još jednom pokazao da je notorna seljačina, kao i većina odbornika u skupštini Banja Luka. Čast izuzecima.
Zanimljiv tip,mislim da je psiholog ili tako nešto.
Puhnide Srdjane.
ŠTO TO NAMA GOVORIŠ LEVATU IDI PA RECI NJIMA ... OVDE NAŠO NAMA DIZAT PRITISAK
svaka čast!!!!