Emir Hadžihafizbegović
0
"Srđan Dragojević je nekrofil"
Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante, legendo, voli te Dalmacija
ma hadzi emir je pravi poltron koji se okrece onako kako vjetar puse. prije rata veliki jugosloven, poslje rata veliki musliman, u hrvatskoj veliki prijatelj hrvata... pa on je taj koji je u sarajevo doveo divca, brenu i ine \"prijatelje\" bosne iz susjedne nam drzave, koji su za vrijeme agresije svesrdno \"pomagali\" bosancima i hercegovcima. pa taj emir je u sred rata u sarajevu naplacivao karte za svoj dramski komad. emir jeste veliki glumac, ali je mali covjek
mozda je upravu za ovog srdjana ne ulazim u detalje. ali.. ..Emire ne rise zivota ti.. odgovori narodu samo gdje si ti bio za vrijeme rata i šta si radio..
A ko dovede Brenu, ministreeee??? Je.bo te otac seljački.
Za srđana si upravu.. Kao ministar moraš biti principijelnija osoba, zar nije morbidno dovesti pjevaljku koja je u maskirnoj uniformi bodrila četnike 1992 u Brčkom i promovisati nju i njen koncert ako si ti od tih istih četnika izgubio to što kažeš ...
Svakako povedi i tu izblajhanu poturicu Emira i brata mu Dragojevica...
@@srbin Kad god hoces,misu lojavi ! Al svakako povedi oca, majku, zenu i psa! Sve cu da vas nakaram ! Pokenjam ti se na ramazan sugavi !
Srdjana srbi uglavnom ne vole jer je on u nekom rock and rool fazonu za koji smatra da je nadnacionalan. Sa druge strane Emir mrzi sve sto ima veze sa srbima i diskutuje iz perspektive nacije. Zbog toga, nikakav normalan dijalog nije moguc. Ostaje cinjenica da je Srdjan u vrijeme ispranih mozgova u Srbiji snimio film koji je i dan danas najobjektivniji film koji je dosao iz Srbije (sto ne znaci da moze da se mjeri sa Nicjom Zemljom, naravo). Kao takav je potpuno pogresna meta Emirovih napada. Argumenti da nije trebao snimati film na toj lokaciji jer su se tu desili zlocini bi prevedeni trebali znaciti da ne treba u BIH nikako da snima jer gotovo da i nema dijela BiH gdje se nisu desili zlocini. Da li to znaci da amerikanci ne treba da snimaju westerne u Dakoti jer se tu desio pokolj indijanaca? Ili Njemci niposto ne bi smjeli da se bave Jevrejima. Suocavanje sa vlastitom prosloscu jer prvi korak. Srdjan je napravio taj prvi korak. Na zalost rijetko ko ga je u Srbiji kasnije pratio
Da li se ikada \"ministar\" obratio narodu sa pričom o kulturi i umjetnosti ODGOVOR , NIJE NIKAD I NECE , JER TAJ NI NE ZNA STA JE KULTURA I UMJETNOST. SAMO PREPUCAVANJE i NIVO ISTOG GOVORI O KAKVOJ SE OSOBI RADI.,NAJOBICNIJI KOMPLEKSAS-RETARD.
mamu li ti glupu, ako si frajer i ako si zeljan krvi, haj buraz moj da se ti i ja nadjemo i da se ko ljudi pomarisemo, pa da ti se ja napijem krvi. pusti se djece i zena, tu ste jedino jaki, redardirani ste al\' malo je reci
e poserem se ja na ovakve komentare!
emire ne rise majke ti, isti si ko i srdjan
Bravo Emire! Jedan od rijetkih koji ima damu da keže javno ono što misli a što se razlikuje od mišljenja mainstream medija u BiH.
ministru vokri sto nije i u ovom filmu dobio ulogu
Nekrofilija, također poznata pod nazivom tanatofilija i nekrolagnija, jest parafilija koja se izražava kao seksualno uzbuđenje ili seksualnu privlačnost prema leševima. Korijen joj je u grčkim riječima νεκρός (nekros; \"leš\" ili \"mrtav\") i φιλία (philia; \"ljubav\"). Pod nekrofilijom se u širem smislu se ponekad podrazumijeva svaka opsjednutost sa smrću i sklonost takvim temama, pa se, na primjer, govori o nekrofiliji u suvremenim masovnim medijima. Neki autori somnofiliju smatraju blažim oblikom nekrofilije.