Priključio se Našoj stranci
0
Srđan Dizdarević postaje političar
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hitman: što se uzbuđuješ, vidiš da narodu odgovara trenutno stanje, bezbjedni smo na ulicama, radnim mjestima, nezaposlenost 10%, nema korupcije, zdravstvo i obrazovanje nam je za primjer, privreda cvijeta, izvozimo ko Kina, putujemo, zajebavamo se, ljubimo se, družimo,... ma rahat i merak pravi! nigdje ovakve zemlje nema. hvala narodu, hvala političarima!
jos jedan u nizu politicara amatera...
Jos jedna MUSLIMANSKA \"SUPLJA STRANKA\".. NEKA BUDE VASA I NEK I OSTANE VASA...MOZETE JOS ZELJKA KOMSICA DA UCLANITE U NJU I MIRKA PEJANOVICA...
Kad procitam neke komentare vratim se u stvarnost i skontam da ova zemlja sa ovako nepismenim i glupim narodom ne zasluzuje da postoji. Ovom narodu niko ne valja, a u isto vrijeme je taj isti narod najpametniji a u isto vrijeme ti isti neradnici po cijeli dan vise na netu i valjaju gluposti i nebuloze. Citavu ovu zemlju treba raseliti, uzorati i posijati pšenicu. Nisam siguran da bi i tad ista rodilo. Vjerovatno bi se oped nasao neko da nesto opstruira. Iz dana u dan sve mi se vise i vise gadi narod koji zivi u ovoj nazovi drzavi
Sta bi politika bez jos jednog pizdarevica...?
...da jednom zavrsimo sa ovim navodnim antifašistima
ovi sto ga blate ne navode niti jedan konkretan razlog. cisto ideolosko smece su ovi \"komentatori\", nit jedan argument osim clanaka srpskog spijuna fadila mandala u bosanskom kuriru ne postoji. podrska g. dizdarevicu. nadam se da ce postici nesto kao i svi normalni gradjani bih, te da ce smece poput ovih komentatora konacno naci posao u smetljistu i ostaviti se interneta.
Sad ce E.Puska izrezirati puncu i ostalima izbornu kampanju.
Majmun, kao i svi njegovi rođaci..a ober majmun je njegov rođo Raif...:(((
Edin Dino Mustafić u Sarajevu a nijedno saopštenje iz vaše stranke?
obicni lopov koji dobiva platu a ne radi nista
Zaboravili su u biografiji napomenuti da je dugo godina bio glavni i odgovorni urednik lista \"Komunist\". Ne znam kako im se omaklo pa su to preskočili?!
vasa stranka vas srdjan...nasla vreca zakrpu, samo ako se stranka bude borila kao sto se srdjan borio nece nista ostvariti , nek pokaze cija je prava zastitio...
jaka stranka mati mila, jaka ideologija, a jos jaca koalicija \"vasa stranka\" i postenjacine iz \"sdp-a\".....mudo labudovo!
-------Od 1995. godine obavlja funkciju predsjednika Helsinškog komiteta za ljudska prava BiH, a od 1996. član je Izvršnog komiteta Međunarodne helsinške federacije-------- a sto nije do sada doprineo da se genocidna tvorevine republika smrdska ukine, jer kad se borio za ljudska prava onda je trebo danju nocu kukat da je u bih-i aprteaid i diktatura ratnih srpskih zlocinaca na vlasti kojima je jedini cilj pljackanje bih-e i unistenje nacije bosnohercegovaca!!!!!!