Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tadic licno cuva najveceg ratnog zlocinca svih vremena u regiji ratka mladica eto kiliko je kredibilan:)))) srbija priprema udarac i agresiju na bosnu i hercegovinu!!! hoce pola teritorije bosne i hercegovine i njenu naftu, vodu, rudnike, pasnjake, jezera, planine, sume id...bosna i hercegovina je najbogaija drzava u regiji svojim prirodnim resursima! nego kad ce bit tuzba protiv dobrice cosica, vojislava kostunica, mire markovic, itd, ne zaboravit ni lorda caringtona, johna majdzora, lorda owena... SVAKA CAST ORGANIZACIJI ZA UGROZENE NARODE!
Meni nije jasno sto BIH ne izda potjernicu za npr. dobricom cosicem i kostunicom. KOstunica je vidjen kako ispaljuje granate po Sarajevu. Pa kad izadju iz Srbije, u HAPS. Ali ja. nismo mi sposobni. Sa srbima treba samo drsko i pokvareno. Podapinjat im noge na svakom koraku.
Pa gdje ce svog malog genocidasa da izruce !!!!!! Takav je samo jedan na planeti i Srbija ga skriva........a radio je za njih naravno tako da presuda ne stoji .........vec je i Srbija odgovorna za genocid koliko i sumski blentitet !!!!!!