Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelilo se i ono malo para iz Srbije u BiH...
a ima lutrija srbije uplatno mjesto u BiH? to nisam znao ni da moze da bude tako. obicno i ogranice da su pobjednici lota drzavljani te drzave u kojoj se loto i izvlaci. e dobro bi bilo da je lovu uzeo neki povratnik.
Kakav je ovo idiotizam, odakle srbijanskoj drzavnoj Lutriji pravo da organizuje igre na srecu na teritoriji BiH? Hoce li dobitnik platiti porez ovdje ili u Srbiji? @evo - slazem se s tobom, i ja bih uradio isto.
već zamišljam kakvi će biti komentari, nacionalistički i ostalo, te kako on iz šumske može igrati u sreviji, te dabogda mu ne bile sretne, ali samo kažem, novac nema države, ja kad bih dobio ove pare, zaboli me i za naciju i za domovinu, eventualno bih platio porez koliki moram (ne zato što volim državu nego zato što to ide automatski) i pokupio bih i ženu i djecu i otišao iz ovog raja na zemlji u neku zemlju koja BI ME HTJELA i do kraja života ne bih više pomislio ni na trebević, ni na miljacku, ni na amidžu sakiba, ni na komšinicu olgu, ni na najboljeg prijatelja dadu, ni na mostar i neretvu, ni na ribolov na jablaničkom, ni na sankanje niz dobrovoljačku prije trideset godina i skijanje na jahorini prije dvedeset pet, i zabranio bih ženi i djeci I DA GOVORE NAŠIM JEZIKOM I DA IKAD VIŠE SPOMENU STARI KRAJ, eto koliko mi se sve smučilo, imam upalu pluća i javim se gazdi da neću dan dva doći na posao, a on kaže, ako se sutra ne pojaviš, nemoj više nikad, a zadnje četri plate zaboravi
a smije li BiH lutrija da prodaje lozove u srbiji???
Van Helsing 16.05.2012. u 01:24 Kazu da ce glavni grad Srbije uskoro biti Den Hag jer se Srbi masovno sele tamo. Valjda klima dobra. -------------------------------------------------------------------------------- Kazu da ce Srebrenica biti glavni grad, jer je to najmnogoljudniji grad u zemlji po broju muslimnana...hahahahahaah
Od kad je to Banja Luka u Srbiji .
Koji samar drzavi BiH! Strahota. Treba zaratit ponovo podhitno!!!
Ko me ce morati da plati porez ovaj?? Po svim zakonima to je BIH !! Srbijanci hvala :D haha
NiŠtaBa, jedna država, jedan loto.
Great Wall Builders Ltd Stock: GWBU Chart: http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=GWBU
A, ovdje se fino naucite sa berzom i ne trebate se poslije toga sikirati kakvo je stanje u Bosni. Kad se ukljucis na berzu cijeli svijet je tvoj. http://simulator.investopedia.com Svako ima svoju omiljenu strategiju na berzi a dok ne izaberete svoju ovdje mozete pratiti dnevna kretanja i polako se uciti. http://stockcharts.com/def/servlet/SC.scan I kao sto kaze stara bankarska mudrost:\"Niko se nije obogatio stednjom vec ulaganjem.\"
Sta je bolje, bacat pare u kladionice ili ih ulagat na berzi? Izdvajam ove jer kod njih nema minimuma za otvaranje naloga. www.firstrade.com http://www.firstrade.com /content/en-us/customerservi ce/faqs/account Can a foreign resident open a Firstrade account? Yes. Although, all funds must be deposited in U.S. Dollars. All Foreign Account Applications MUST include a W8-BEN Form and Online Service Agreement, which you can download from our Forms Download Center. A copy of your valid passport (photo and signature pages) is required for all foreign residents. Mail to completed package to: Firstrade Securities Inc. 133-25 37th Avenue Flushing, NY 11354 Foreign entity accounts are not accepted.
Dodo ce cr\'ci, jadan......i guz.icu daje, samo da \"ozivi karadjicevu i mladicevu veliku srbiju\", ali zao mi je, pop.usice u Hagu.....kao i svi srpski \"eroji\":-)))))))))
Ide lija kroz šumu i naiđe na zeca koji, sav krvav, otresa krv s krzna. Pita ona njega šta mu se desilo, a on objasni: -„Ma, iskoristila me medvjedica kao uložak!“ Sljedećeg dana sretne lija sovu, isto krvavu, kako otresa krv sa sebe. Pita ona i nju šta joj se desilo, a sova odgovori: -„Ma, šuti, neko je rek\'o medvjedici da su bolji oni s krilcima!“
Izgotivi se za cjeli zivot , i ti i tvoji blizi . cestitke
@ Maya Cuo sam se ja sa Dodikom to oko Haga. Kaze predao je zahtjev za neki plac za kucu u Hagu, ali toliko ima zahtjeva iz Srbije da ne zna kad ce na red doci. Po tom njihovom zakonu prvenstvo imaju ovi srpski junaci sto su branili kako oni kazu \"vecna ognjista\".