Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO MI UKRADE PILULE, MAJKU MI JE.BO ???
Pašče jedno
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
srbi SU NAJLICEMJERNIJI NAROD NA SVIJETU.KAO ŠTO NEKO REČE DOK SE MLADIĆ ŠETA PO srbiji ONI...FAKAT SA VAMA SE MOŽE SAMO NA JEDAN NAČIN.POSEREM VAM SE NA HIMNU I NA PRAVDU MAJKU VAM DEMONSKU.SMRT srbiji.
ne nasjedajte na provokacije ovih malobrojnih nacionalista koji mijenjaju nadimke ovde nas je daleko vise
hapsi govedo teroristicko -takozvanog Ganicija :) i muslimani imaju svoje zlocince pozz.
joj kad citam ove komentare vidim sa kojim primitivcima zivim... veliki srbi i muslimani, zaostali primitivci sa srednjom skolom najvise.. fuj sto se tice ganica, nema osnova da nevinog covjeka drze u zatvoru, to je i dokazano na medjunarodnom sudu u hagu, nema potrebe da lokalno srbijansko pravosudje se bavim sa tim
http://www.youtube.com/watch?v=_LnCei6CvLo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3lBvzkwBBTQ&feature=related
ALLAH JE JEDAN,zivjeli muslimani,ne moze nam niko nista!!!!!
bolje za Turcina da ostane u Engleskoj nego da ga meni dovedu, obezbedio sam mu prasecu kozuricu i papake (prasece) za klopu prasetina rules :)
Ejupe,da znaš kakva je prasetina u CZ-u u Beogradu!!!!
a gdje je ker mladic sto njega ne izruce dukele jedne svi redom
Pogrešno protumačena molba: Ovo je bila molba Ganiću da što hitnije dođe po kofere koji su slučajno zalutali u Beograd.
PA LJUDI DA LI JE OVO MOGUCE !!! http://www.alo.rs/vesti/25129/Ganic_je_Srbin