Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Haj.Srbi namjeravali napasti Federaciji BiH??????????? Ja koji si ti retardirani konj!!!!!! Jesi li to svoje mišljenje pročitao u Dnevnom Avazu?
haha jeko ovaj Cocksucker?
kad ovako razmisljam nama i netreba EU,s obzirom da ce Srbija uci za 15-tak god kako kaze,a nama bi trebalo kaaao vise vremena(a znamo sta sve primaju u EEU-Rumuni,Bugari nidje veze),istovremeno Bliski Istok preuzima sve konce ekonomije u svoje ruke(Arabija,Kuvajt,Turska,UAE itd,itd)bolje nam je da sacekamo i pridruzimo se pobjednicima,ionako se historija ponavlja,a za tih 15-tak 20-jst godina ce prema predvidjanima \"zapadne zemlje\" istovremeno postati zemlje sa vecinskim ili bar utjecajnijim muslimanskim stanovnistom-eto nama koristi:)
Teorija ovog čovjeka uopće nije nemoguća. Srbi su još u vrijeme Paddyja Ashdowna,dakle tamo negdje 2004-2005 namjeravali napasti federaciju,vojnim putem naravno. Kosovo nisu priznale UN, u njemu cvjeta kriminal najgore moguće vrste,i narko mafija će vrlo moguće tu naći svoje najjače uporište u Europi,po šablonima latinoameričkih narko kartela. Pitanje je da li će Europska unija biti u stanju da opstane pored jakih nacionalističkih tendencija u Španiji,V. Britaniji, Belgiji....i velikih razlika u životnom standardu i uopće u mentalitetu naroda koji je sačinjavaju( nikada se neće moći složiti jedan Bugarin i Portugalac npr.)
konacno par normalnih komentara... osim ovog \"heh-a\" on proguta sta god mu plasiraju, da mu kazu da je glup on bi rekao, jet fakat... heh glup si
Zapad, NATO, EU, samo nam vi nemojte pomagati, pomazete nam od 1989.te, prvo da se skloni Ante Markovic, pa da se razbije SFRJ, pa da se izazove rat, pa malo bombardovanja, pa nas malo onda kao branite, pa nam onda kao malo pomazete kreditima koji su povoljniji kod zelenasa nego kod vas... eto na kraju ste nam se svima u.s.r.a.l.i. u zivot... nadam se da ste sada srecni... a i vi moji jadni i bedni juzno slovenski narodi, verovatno ste i vi sad srecni, svako na svome jel da?
Nije ni norveska ni svicarska u EU sto bi mi ulazili, dosta je nama vise saveza valjda smo se opametili, potrcimo da udjemo u neki savez onda ratuj da iz njega izadjemo. EU sad izgleda lijepo i bogato tako isto je bilo u Jugoslaviji u pocetku pa vidjeli smo sta se desilo. Njemacka ce kad tad htjeti da zagospodari EU-om, onda ce ostale zemlje da se brane i tako to ide historija se ponavlja uvijek valjda mi bosanci to znamo.
nista novo, to i slijepac vidi
@Cokeru zena ce te ostaviti zbog fitnes trenera,izgubit ces posao zbog pricanja nebuloza.Otici ces u Srbiju da beres paprike.