Haris Silajdžić za list Danas
0
"Srbija se mora izviniti BiH"
Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srpska ne samo da cvrsto stoji, nego i svakim mjesecom je sve dalje i dalje od Sarajeva, to je realnost koju je i MZ konacno prepoznala (reforma policije, dvojna drz. sa Srbijom, vizni rezim.....). HB isto tako (mada jos uvijek neformalno) postoji, samo treba biti strpljiv par godina i po prirodi stvari bicemo komsije a ne tri roga u vreci. Banja Luka je pobjedila i vise niko od velikih sila ne spominje neke promjene koje bi izmjenile sustinu Republike Srpske.
BRAVO HARISE, SRPSKI SOKOLE!
Lloyd ti si budala. Zivjele HB i RS!
... mi je onak hepek? Ovo se vise ne moze trpiti!
Izvini keve ti, ne budite pičkurine bre.
Sta vi radite kad vam ovce idu u komsijino ja sam krave s e x o m smirio
Harise treba li i Z. Ibrahimović da se tebi izvini što je odbio da se slika s tobom? Na kraju Harise ispadaš frazer ništa više kao istrošena ploča.
bosnjaci najbolje guze, srbi bezveze,hrvati pederi.... pozdrav za bosnjake
Ko ce odgovarat i KO CE SE \'\'IZVINUTI\'\' prezivjelim zrtvama - za ISTINU koju NIJE SPRIJECIO da se desi - kao ni Srbija sazetu u medijskoj ISTINITOJ poruci upucenoj kompletnoj javnosti: \'\'ZA RAT JE POTREBNO DVOJE\'\'
Da citiram Hareta. -------------------------------------- \"Mnogi su sanjali raspad Bosne i Hercegovine početkom devedesetih, ali većina njih ili sjedi u Hagu ili su tamo umrli. Imali su jednu od najvećih evropskih vojnih mašinerija na raspolaganju, nisu prezali ni od genocida, a opet nisu uspjeli u tom naumu.\" -------------------------------------- Da dodam: Mnogi su sanjali da ce ukrasti pola Hrvatske pocetkom devedesetih i na toj teritoriji napraviti Srbiju, ali vecina njih je ili se objesila u Hagu, ili su bjezali u gacama iz Knina na traktorima i danas se nalaze u na granici sa Kosovom u izbjeglickim kampovima.
Haris rekao ovo,rekao ono,.... bla bla bla. Mislite li da je nekog u Srbiji briga sta je Haris rekao ? Moze li mi neko reci sta je on u zadnjih 10 godina pametno uradio ?
Mozda , kad bi oni bili odgovorna i ozbiljna zemlja... ali sumnjam...
Llody,srpska zelja je da se svi bosnjaci isele za Tursku.I da ponesu sve dzamije sa sobom.
Llody to je tvoja zelja koja je neostvariva.. Znas kako Ceca pjeva:Zaboravi,zaboravi
Ma ja ne znam Bosnjaka koji voli zivjeti za Srbima, problem je svakako teritorija. Ja vjerujem da bi svi Bosnjaci toplo pozdravili odluku Srba da kolektivno presele u Srbiji i da ponesu vrece koje su im pretci iz Srbije donjeli tokom naseljavanja odmah poslije okupacije Bosne od strane Turaka. Medjutim prijatelji, problem je to sto nema sanse da poneset 49% Bosne. Ja se nadam da ne sanjate i da ne mislite da ce vas neko pustiti da ukradete 49% Bosne, pogotovo sto barem na 20% nije vas ni bilo najvise ni 1991 godine. To moze ali u qrcu, tacnije nema od toga nista.