Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, odvojili se pa sad sa pasosima Srbije stete drzavi, traze azile ili ilegalno prelaze granice. Te sa srpskim pasosima dodatno provjeriti, ako je prebivaliste na teritoriji Kosova, sve ih iskljuciti iz "gradjani Srbije". Jer im je jedini interes posjedovanja pasosa da lakse odu!
Kome zvono zvoni...
Zar u Srbiji nije med i mlijeko ?????? Po izjavam politicara i ovdje poznatih chetalja na portalu :):)
hihihihhi, a beograd na vodi bre ??
idu i šiptari, idu i srbi.. Ko je lud raditi za 250 eura ? Vi imate najveću dijasporu na zapadu od ovdašnjih naroda.
i srba u australiji imaš 100 000... Pola beča srpsko.. A to o čemu ti pričaš su ljudi koji nisu išli u čile ili argentinu jer im se tako htjelo, nego su morali. Većina njihove djece i unuka ne znaju pričati hrvatski danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
znači kosovari se ubrajaju u srbe :-))))))))
pa bolje je koliko-toliko jbg...
molimo stanovnika koji zadnji bude napustao srbiju da ugasi svjetlo :)
.....za ove budale što lupetaju:ako je srbija izdala 60.000 pasoša albancima, zašto ti isti albanci prelaze ilegalno u Mađarsku pa dalje ?sa srpskim pasošem mogu legalno na 90 dana svugdje po evropi hodati.ne zanosite se, u srbiji imanje(i to ne bilo kakvo) možeš kupiti za 20.000 eura, pametnom dosta:)))
Hoce li iko objasniti ovom Srbdrini objasniti da postoji takozvana, glasovna promjena-jednacanje po zvucnosti i da se ne kaze, srbski, srbsko.... zvucno B-prelazi u bezvucno P, uvijek kad stoji ispred c, č, ć, f, h, k, s, š, t!! malo edukacije #Srbdrina,pa da krenemo u Evropu...zajedno =)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)