Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nije najs stind njikard.. znate bbaalijanderi vi mi srbi psujemo mi smo taaaki, znaaades sti akaadomik jeee sbb koji ku.rr.aac!!! mi srbi plaho volimo bit j.e.beni u buuljaru i tako mi svima sujemo famelije mi smo srbi nebeski rod i tako tooo!!!!! mi srbi imamo plavu krv i rale gagi mile the kid i svi ostali srbi smijemo sovat jer mi smo kulturni a baalijanderi nisu ni maslimaaaniii ni rrrrvatiii ni jerrveeeji, ovaaaaj jevreji... mi srbovi sujemo!!
POTPAROL HARISA SILAJDZICA DZAFER KOMSIC SE OPET OGLASAVA SA IZJAVAMA KOJE MU JE NAPISAO NJEGOV SEF.. OVOG CLANA PREDSEDNISTVA TREBA ZAMIJENITI JER BI TREBALO DA PREDSJEDNISTVO BUDE SASTAVLJENO OD TRI CLANA: JEDAN SRBIN JEDAN BOSNJAK JEDAN HRVAT.. SAD JE SASTAVLJENO OD : JEDAN SRBIN (RADMANOVIC) JEDAN BOSNJAK (HARIS SILAJDZIC) JEDAN MUSLIMAN (DZAFER KOMSIC) , STO ZNACI DA HRVATI NISU ZASTUPLJENI U PREDSJEDNISTVU....
paranoidno schizofrenicni par akademika i Mia@u pod hitno u afganistan, irak ili iran. ovdje je dosta ludaka gore u trorogom vrhu vlasti ne treba nam jos i ta primitivna banda.
Oj, pichichu Rutavi, isprzim te u tavi!
Svaki komentar je suvisan,pored ovakvih vasih komentara!
Bravo Komsho MAJSTORE!!! (treba ih ponovo tuziti Hagu... i ovaj put nece biti smicalica, stici ce ih pravda.)
On nikad ne moze biti moj predsjednik a znam vrlo dobro da tako razmislja minimum 95% hrvata. Prezirem srbe koji su pravili zlocine i narocito one koji su drzali sarajevo u opsadi preko 3 godine i mrcvarili prije svega civile. Ali ovdje se radi o sasvim jasnoj stvari. I on pedercina pokvarena zna vrlo dobro sta se desavalo u Dobrovoljackoj kao sto to znaju skoro sve sarajlije samo ih je stid o tome otvoreno razgovarati. I veceras je bila emisija o tom clocinu koji se desio pocetkom maja 92-e i u kojem su islamski teroristi i banda ulicara napali kolonu koja se kretala preko skenderije ka vojnoj bolnici. Zna naravno i cijeli svijet jer su dokazi o tom dogadjaju dugo bili skrivani ali su napokon docekali svjetlo dana. Prema bosnjacima sam bio uglavnom ravnodusan ili ih ponekad sazaljevao ali ih od danas prezirem. Narocito ovu stoku sarajevsku mafijasku. Upamtite da cete zbog ovih najnovijih saznanja izgubiti svaku nadu da bosnu sacuvate kao cjelovitu i jedinstvenu
srbija treba da zna da se dobrosusjedski odnosi grade na postovanju a ne na retorici .... nije ovo vrijeme gdje je beograd centar juge ... i nikada vise nece biti
Ah, ah, ah! Jadni Rale se prihvatio Mostara i Stoca, a ne zna odakle ga doista boca ;) Vidi Rale, ti si jedan bleckic i ja ti na tvojoj gluposti ne zavidim. Naprotiv, ti Rale (komad budale) mozes slobodno nastaviti s placanjem pristojbe u Drustvu \"Gomila glupaka\", svatko svome jatu leti ;) Meni i svim Hrvatima svijeta je sasvim jasno da nam od Bosnjaka ne prijeti nikakva opasnost, dapace. Jasno je kao dan da je Republika Hrvatska gigantskim koracima krenula ka boljitku, upravo s danom OLUJE!!! ;)
Pod HITNO unistiti srbiju (leglo genoCIdnih opancara) sa lica zemlje!!!!!
@Rutavi tj Mutavi Ja ti itekako zleim da se pobratimis sa Muslicima :)))) Evo recimo rpvo neka bratsvo pocne u Mostaru i Stocu :)))) Nemoj sad reci da ne moze :) Ako si im brat onda ces dozvoliti i dzamiju u Neumu valjda! Nemoj sad da se okreces, vec pridji bratu Vehabiji i izljubi se s njim :))))
@ Rutavi, hvala ti k´o bratu na lijepim željama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)..... :) :) :) :) :)
Akademik je taksativno nabrojao sto se treba uciniti glede slijedecih poteza prema posljednjem leglu genocida, tj. Srbiji. Uzgrijed, Srbija je sve manja i manja, zemljopisno, ali i duhovno. Primjerice, rasulo srbijanske drzavice mozemo usporeditisa raspadom Hitlerove genocidne Njemacke, te pripajanje dijela teritorija Poljskoj, a te teritorije nikada vise nece biti njemacke, kao sto ni Republika Kosovo nikada vise nece biti pod srbijanskom okupacijom. Vise je nego ocigledno da srbijanski narod sve dublje tone u jedno totalitarno beznadje iz kojeg ga, sada je vec izvjesno, nece izvuci ni 10 Zorana Djindjica. Sto se tice nas u Hrvatskoj, mi bismo zeljeli da se i Bosna i Hercegovina rijesi srpskog smeca sto je prije moguce.. primjerice, nekom novom Olujom, pa da i vi krenete stazama naprednog svijeta i EU.
šta je sad komšiću, šta ti hoćeš, TO U KASARNI SU BILA SAMO DJECA, oni nisu znali da su to snajperi što imaju u rukama, nevina djeca, oni su samo pucali kad ovi sarajlije ih napadoše... e stvarno su ovi sarajlije... a ovi u koloni su slučajno aliju imali u autu, onako bezveze, htio čovjek sa njima, kad bosanci ko da su ga oni zarobili, nesto, ovo, ono, srbi jadni u koloni zbunjeni, oni su ga samo vozali naokolo da mu pokazu sarajevo... pu jeee... i jos ima ovih nazadnih bosnjaka koji to ne shvataju... a i ti zeljko... nikako da shvatis da je ARBiH ustvari bombardovala svoje polozaje u sarajevu....
Ima li vecih govana od Srba na kugli zemaljskoj? Kad Bosnjaci nisu reagovali i hapsili Srbe nakon hapsenja Jurisica, sad ce morato, ili ce uskoro hapsiti na granicama Europe sve one koji su branili Bosnu od podivljalog cetnistva koji danas vlada u Srbiji. Probudi se Bosnjace, hapsiti Srbe, praviti potjernice kao sto to Hrvatska radi, neka ne mogu ni lovu otici dignuti na Cipar koju su pokrali po BiH.