Ivica Dačić u Banjaluci
0
'Srbija poštuje svaki dogovor u BiH'
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će vama poturima da udovolji, da je rekao suprotno od ovoga, svi bi paljbu po njemu zasto se mijesa u unatrasnje stvari bih, sad vam opet ne valja ovo , stvarno ste opičena nacija iz tamnog vilajeta, najveća tragedija i srba i hrvata je što nas mz tjera da živimo sa takvim luđacima u istoj drzavi,,
pobjego bi ovaj i od zeca da je goloruk,kukavice licemjerne jedno pricaju a drugo rade(zavjeru)u pozadini,vama vjerujemo isto ko sto bi jevreji vjerovali hitleru:)
Istina je da Srbija nosi hipoteku ratova pa mora paziti kad se bavi stanjem u susjednim drzavama, ali Daytonski sporazum daje entitetima pravo na posebne vanjskopoliticke veze pa je ova izjava na mjestu.
Dačiću nije Srbija bila garant nego tamo neka Juga koja ne postoji..
Neka Srbija brine o sebi i onome sto je unutar njenih granica! Ili nek pomogne u rjesavanju nekih spoljnopolitickih pitanja u Zairu npr.