Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nagrada za zlodjela i utjeha zbog hapsenja....fuj Srbijo genocidna licemjerna jel te sramota imalo
naravno...i onda Srbija nema nikakve veze sa desavanjima u BiH za vrijeme rata...divota!!!
JADNI MUSLIMANI :( nevini, dobri i posteni
Vi ljudi NISTE NORMALNI.. 2011te godine ste nasli pricati sta se desavalo onih zalosnih 5 godina, pa ste dosli ovdje prospati zakljucke KO JE KRIV !? EEE TO VAM JE CINICNI BALKAN, GDJE SE SAMO GLEDA KO CE KOGA OSUDITI, POPLJUVATI I MRZITI
POSTO JE MOJ KOMENTAR REDAKCIJA IZBRISALA (CETTNIK) EVO OPET JEDAN NAPISAN PONOVO...DUZI I OPSIRNIJI...!!! PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE POEN ZA POENOM KRVOLOCNA SERVIJA DOKAZUJE DA JE BILA GLAVNI ORGANIZATOR I ARHITEKTA-LOGISTICAR...::: GENNOCIDA NAJGORIH RATTNIH ZLOCCINA SISTEMATSKIH MASIVNIH SILOVANJA KONC.LOGORA KULTUROCIDA URBANOCIDA PLJACKE TRGOVINA BJELOG ROBLJA I LJUDSKIH UNUTRASNJIH ORGANA TERORISANJE I UBBIJANJE TRI IPO GODINE GRADJANA SARAJEVA ATETNTAT NA HAKIJU TURAJLICA UBBISTVO AVDE PALICA KONSTANTNA AGRESIJA SE NASTAVLJA OD S.A.N.U.- KRVOLOKA SERVIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVOLOCNE SERVIJE KO I NJENOG PREDSJEDNIKA VOJVODE CETTNIKA BORISA TADICA KOJI VISE OD DESET GODINA LICNO STITI I CUVA KRVOLOKA-MONSTRUMA SERVSKOG VAMPPIRA RATKA MLADICA...!!! USTAJ BOSNO...!!! ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!!
Ne pricaj gluposti, on je u bijegu 15 godina, ne ispunjava svoje obaveze kao gradjanin, znaci nakon poziva na sud ne odaziva se. To implicira da ni drzava nije duzna prema njemu da ispunjava svoje obaveze. Sta je naravoucenije iz svega ovog? Kad vam bude prijetio zatvor, zastekajte se jos bolje, drzava ce vam placati i penziju. Nakon sto vas uhvate, necete biti ikako sankcionisani radi bjezanja, cak ce udovoljavati i vasim hirovima (odlazak na groblje i slicno). Tako je i kod nas isto samo u nekoj razblazenoj varijanti. Bjezanje od suda se u ex yu uvijek isplati.
E?moj Ratko,popusio ti ga BATKO.
Jel to ides fala Bogu? Hajd malo ponjupaj gowana ima 3 sata nisi ih jeo. P.S> DaBogda te kamion pregazio sad namah.
E,moj Ratko zavuko ti ga Karadzic dugacko.
MOLIM PAUZU U SUDNICI DOK GOSPODIN MLADIC PROMIJENI PAMPERSICE. SVI USTANITE, 5 MINUTA PAUZA.
E,moj Ratko popijes govno SLATKO.
DA BI VI OGRANICENII NARODE MOGLI DA KONSTATUJETE STA JE NAPISANO. POZDRAV ZA ISLAMABAD, SRETNO VAM U ANALIZIRANJU LIKA I DJELA RATKA MLADICA.
E,moj Ratko popijes govno kratko.
HEJ TI MRCINO KOJA SE ODAZIVA NA IME JOVICA. STA TO POSTIRAS OVDE MAZLUME? A HAJVANA..
Ma neka je. Ali je fino vidjet ovu vucibatinu u sudnici... Jos kad rece da se trebao ubiti, hahahaa dosla cica na kolica
stupid... bosnians...
evo grob njegove kcerke http://tinyurl.com/6xcnzno