Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte vise srbi samo lamprdaju gluposti, nikad nista nece uratiti po pitanju pocenjenog genocida i ratnih zlocinaca!
srbi su GENOCIDAN narod!
Pa Turci ubjedjuju godinama EZ da ih prime, pa nista ! Iako nemaju \"ratnih zlocinaca\" a cinimi se i vi mungosi kao nemate taj problem ,pa niko i ne pomislja da vas pita nesto da dokazujete,Evropi je jasno sa kim ima posla,Srbija ce kad tad uci u EZ a vi i Turci niti za 5.500 Hidzretskih godina !
PRAVA PRASICA!!!!!
@pregovori.......ti mazgo skutorsko -stakorska nisi nikad ni izasao iz kamenog doba !!!! SIKTER,,,,,i ostavi se moronu Turske.....oni su svemir za vas skutore !!!!
samo to sto si iz bijeljine govori sve o tebi...poklopi se....mishuuuuuuu!
ajde ne mastaj BRE....crnis se ko ciganin sto jesi....al haj sve je to u redu, al sta ti radis ovdje na bosanskoj stranici?....ovdje ne pali c*e*t*nicki primitivizam...sada se smiri, upali PTC, sad ce nova emisija o tome kako je KOSOVO sribija... :D
dodji u bijeljinu valteru!...ahahahha kako bih ti se kicme nalomio!
Ajd izrucili su Dr. Dabica ali ima jos toga puno... Ja licno da sam recimo iz Srebrenice i da mi je pola rodbine pobijeno, ozbiljno bih razmotrio da nabavim kakav Glock te sam presudim svim onim facama sa spotova sa Youtube. Onih nekoliko skorpiona je kao dobilo neke kazne ali brate tona zlocinaca se sece ulicama u Bosni i Hercegovini kao i u Srbiji. A evo jedan lik se setao i po Izraelu:)
Šta ova vest radi u kategoriji \"BiH\"...ovo je vest za \"Region\"
koga srbija ubjedi u bilo šta, ili je neinformisan ili mu je IQ manji od broja cipela
JA VIDIM SEBE 190CM,PLAVE OCI,KOSA PLAVA,SLAVIM KRSNU SLAVU,SRBIN....OD SEDMOGA VEKA! NISAM BAJAGI NACIJA NASTALAO U KAFANI1993,OD OTPADA OKOLNIH NARODA,KOJI SU KAO SKART,NEGATIVNA SELEKCIJA,PRIHVATILI VERU AZIJATSKOG POGANA. POZNATI STE PO LIZANJU SKUTA SVAKOM OKUPATORU. DRAGO MI JE STO VAS NEMA MEDJU NAMA,U NASOJ SRPSKOJ. STO SVAKI PUT MOGU DA ZAPYSAM ONU VASU DZAMIJETINU,U KOJU SMETE DA UDJETE SAMO LETI,KAD DODJETE IZ DIJASPORE!
100% se crnis ko braca arapi.......a tu spominjes neku hordu iz azije...pogledaj se u ogledalo, pa onda raspali prema turskoj, svojoj domovini po djedu :D
KOJI GENOCID?...ODKAD JE OSLABADJANJE SRPSKE ZEMLJE OD OSTATAKA AZIJATSKE HORDE,GENOCID!...O CEMU SE BRE OVDE RADI!
Mene nece nikad vise ubjediti,NIKAD !
Za negiranje genocida bi trebalo uvesti novcane kazne jer se ova srpska pogan nece nikad smiriti!
pa koji ste vi nepismenjaci i neučenjaci Turci su svijet izmislili za nas i civilizovniji su od ciojelog Balakana