Susret Silajdžića i Ganića
0
"Srbija mora platiti za sve što nam je uništila"
Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masha Allah lijepih li ljudi.. Silajdzic se dobro drzi..
Jos da su jedan drugom popusili...
RATNO-PROFITERSKA DJUBRAD,TREBA IH SVE STRELJATI PO DVA PUTA
tea.... da te karn.em od pozadi pa ti ga zabijem do dzigerica hahaha
ma ko vas nesto pita, vec 20 godina nista, nula.....Srbija ce biti i u EU dok vas nekp nesto bude pitao...svi idu slobodni po Evropi osim Harisa i spol...ma mlacenje prazdne slame
Dok mi ovde truhnemo sa 300km ti ležiš na milionima u vili koju si ukrao.Napolje i ti i Silajđić lopovi evo šta ste napravili za 20. godina.
SVAKA CAST GANICU, SILAJDZICU, ARNAUTU, SANELI ITD! PRAVI PIPO JE UZ VAS I BIH-U!
GRADJANI BIH-E POD HITNO GRADJANSKA INICIJATIVA DA GENOCIDNA TVOREVINA PROGLASI \" GENOCITET ENTITET\"! NE CEKAJ TE! TUZIT N.SPIRIICA, A. TRISIC-BABIC, M.DODIKA, RADMANOVICA, D.MAJKIC, KUMANOVICA, M.LJUJICA ( SIPA), VLADU.JOVANOVICA (MUP-RS), MIJU KRESICA (ZAMJENIK MINISTRA AHMETOVICA, MILORADA BARASINA ITD ZA GLAVNE ORGANIZATORE I POCINIOCE ATENTATA U BUGOJNU RUSENJE DRZAVE BIH-E PLJACKU I DESTABILIZACIJU, BLOKADE, APARTHEID, PODVALE, OPTUZBE ZA MANIPULACIJU KOJU JUCERASNJI GENOCIDASI BOSNJAKA I HRVATA RADE VEC MJESECIMA NAD DRZAVOM, DRZAVNIM INSTITUCIJAMA I GRADJANIMA BIH-E! GENOCIDASI SRBI SVOJOM DIKTATUROM VRSE TARORIZAM NAD DRZAVNIM INSTITUCIJAMA I RAZNIM BLOKADAMA KO I IMPLEMENTACIJOM VEHABIJA KOJE PLACA I ORGANIZUJE LICNO BORIS TADIC SA JEREMICEM PREKO SPIRICA, TRISIC BABIC, LJIJICA, KRESICA, JOVANOVICA ITD!
Od 170 i nesto komentara tu su (mozda) tri koja su napisali ljudi koji zele zivjeti u normalnoj drzavi sa normalnim ljudima.Ostatak samo pokazuje koliko je duboka Bosanska kriza,koliko mrznje,kretenizma i gluposti postoji na tom sicusnom djelu Balkana.Siguran sam da medju \"komentatorima\" ima i onih koji rat nisu ni vidjeli,ili ga se ne sjecaju jer su jos nosili pelene.Jos jedan dokaz da Bosanski (svih nacija) Gebelsi rade svoj posao,nikad nije rano za lekcije mrznje. Vecina stanovnistva zasluzuje Ganice,Dodike,Covice i njima slicne cobane,stoci ne trebaju lideri,trebaju im cobani i par ljutitih pasa koji ce ovce drzati pod kontrolom.Sve dok ovako,po kojekakvim forumima i web stranicama komentarisete i blejite (misleci da lajete) jedni na duge,vasi cobani znaju da je sve u redu,da su njihove pozicije sigurne.Sve dok reagujete u stilu \"Nek\' je lopov,ali je bar nas\",ti lopovi i treba da vas uzimaju,treba da gladujete,zasluzili ste.Treci Svjet za tri blesava naroda!
srbi smrde
Ganicu se sudi u BiH,ne znam cemu se radujete
Doktore Ganicu, Srbija je vec platila Bosni i Hercegovini tzv. ratnu stetu. Dala je nama u Republici Srpskoj 600 miliona KM za Telekom Srpske. Lijep pozdrav vama i tom sarlatanu kraj vas.
SRBI SU TURCI I TURSKI KMETOVI...
neko je mislio da može praviti račun bez krčmara
sta ima novog u toj srebrenici, ima li jos mundzosa. oj rozaju i plavu crvenit cete se kao mars