Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalno se vrtimo u krug.Bosancima Muslimanima vize i ne trebaju jer im je put prema istočnim muslimanskim zemljama kamo ih srce,vjera,odgoj ,navike interesi i mentalitet vuku, otvoren i preporučuje se.Zapad je za neke druge ljude,drugačijeg odgoja,navika,porijekla i interesa.Prema tome, vi koji gledate prema Zapadu a imate samo BiH državljanstvo,............žao mi vas je.
Kad se entiteti ukinu (kad na vrbi rod grozdje) ova drzava ce isplivat, bicemo jaci od svih:)
Ne, vec je ovo nastavak politike getoizacije Bosnjaka. Milorad Dodik i fasisticka vlast iz RS koja sve opstruira, radi iskljucivo po nalozima tzv. medjunarodne zajednice.
uvesti kontramjere svoj EU
ma more ne seri majke ti, pa da se mi mozemo dogovoriti, ne bi nam trebao visoki predstavnik. mrs
Incko je visoki (mada bih ja rekao niski) predstavnik koji od kada je ovde stalno nesto konstatuje kao da je analiticar i posmatrac sa strane a ne aktivni ucesnik politicke situacije u BiH. Gledajuci njegov background jasno je bilo vidljivo da je to jedna obicna inertna budaletina koja nikad nista nece napraviti(u narodu poznat kao statut Quo VP).Gospodine Incko nama zaista vise nije potrebno pametnjakovica koji ce nam govoriti ono sto vec znamo, nama su potrebni ljudi koji ce ili radikalno promjeniti BiH ili otici odavde i pustiti nas same da rjesavamo svoje probleme.Ovako vise ne ide, pa to je i pticama na grani jasno. Narod je isfrustriran , ekonomska, politicka i sva ostala situacija je u najmanju ruku jadna s obzirom na potencijale BiH. Jasno je da OHR ovde nije uspio i da treba traziti novo rjesenje.
Turci, za par godina stajat ćete u redovima ispred hrvatskog veleposlanstva u Sarajevu.
More vas 3 kretena, zbog takvih kao vi, mnogi mi koji zelimo ici vani bez viza, ne mozemo! Vi glasate za prosovinisticke stranke i ja licno imam ista prava na BiH kao i vi kao i sve gradjanke i gradjani BiH sa svim vjerama i nevjerama! More, takvi kao vi treba da idete u torove ili nemojte mi pricati o tome kako ja treba ako mi se ne svidja, da idem negdje drugdje! Pa nece moci, idite vi!!Ja hocu da BiH bude sto vise finkcionalna zemlja, i imam isto pravo da hvalim a i da kritikujem... Bujrum! I da, kad tako mrzite Zapad, onda budite dosljedni u tome i prestanite koristiti blagodeti tog Zapada, od kuluture, medija i izuma... ;) Sve vas govnjivom motkom rastjerati kao i sve polticare i uvesti strance da upravljaju BiH kad nasi to ne mogu da urade a da ne opljackaju zemlju i pri tom ne budu uhapseno.
NEKA MI INZKO OBJASNI KAKO TO DA JE R.HRVATSKA BILA VISE EUROPSKA I NIJE IMALA VIZNI REZIM U PERIODU RATA RECIMO 1993, NEGO MI SAD... TREBA VISOKOM PREDSTAVNIKU UVESTI VIZU ZA NASU ZEMLJU KAKO KONTRA MJERA...
nzko, ne leti nisko bosansko nebo je sklisko: dođi, vidi i po bijedi! sjaja raja demonkratskog. Znamo mi šta je: konstantinopolj rim beč carigrad, jedino ih skupa i ima pod nebesima bosanskim. Zato ne izmišljaj toplu vodu, Inzko ne leti nisko past ćeš za slobodu hitler-rodu!
sve dok se oni umjesto nas budu razocaravali, bit ce ovako kako jest. on razocaran, a nama se svima zivo fucka. E, ne valja to, brate. Ne valja.
Ma i vi iz EU razocarani, a imate apsolutnu vlast u BiH, daj bjezi.......