A. Terzić za Sarajevo-x.com
0
'Spreman sam za novi početak u politici'
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo cenzura na sarajevo-x. Kad napišeš nešto pošteno o interesima bošnjaka odmah ti ukinu tekst na sa-x. TERZIĆ RADI ZA HRVATSKU FIRMU I ŠTITI HRVATSKE INTERESE A NE BOŠNJAČKE.
za OOOO, NEEEEE Svaka ti cast za komentar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spasi nas Svevišnji!
ma NE VALJA ni jedan !!!!! Ko u alijino vrime, podobni a ne pametni !
anketa u CD je farsa pa cijeli Agram Terziceva hrvatska firma je zvala sa istog telefone. Neka Hadzifejzovic provjeri listinge za svoje glupe ankete pa ce vidjeti da po hiljadu puta zove isti telefon (ili iz neke stranke ili iz neke firme). Sto se tice ankete - nije ni vazna ne biraju gledaoci Hadzifejzicevog CD-a predsjednika SDA. Mozda mogu birati manekene, sminkere, \"macho\" tipove lika i djela Terzica i Hadzifejzovica, ali politicare ne sigurno.
nije samo najavio ukidanje viza do 2006. godine vec i ulazak u EU do 2009. godine. On samo obecava i laze ko pas. Ne znam ko mu jos vjeruje. Osim toga radi kao direktor koncerna Agram (stari austrougarski naziv za Zagreb) sve hrvatske firme. Pa za koga i za ciji bi racun on radio osim za Hrvatsku - samo je kod nas moguce da premijer nakon godinu dana postane direktor strane kompanije. U normalnom svijetu to je sukob interesa zbog koga se ide u zatvor. Za ove koji ga podrzavaju pitajte ko je imenovako krelca Harisa Basica u FIPU i u upravne odbore - Terzic naravno nego ko drugi to je njegov dobar jaran.
O ne, opet on :( bulldog in action!
jel ovo ona neznalica sto je u proslom mandatu najavio ukidanje viza do 2006. BUUUUAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA...
Svi vi koji mislite da bi da citiram \"trebao otići da radi svoju struku\" ili \"ovaj koji misli da Adnan krade\" ili drugim riječima svi koji ga ne podržavaju neka se samo sjete ankete u CD-u 18.4.2009 i neka se poklope i šute.
Ja vise definitivno nemam iluzija. Pusti me da vrisnem!
On je najbolja solucija! TIHIC je dobar ali NESPOSOBAN! BAKIR je sposoban ali za OPLJACKATI ! A TERZA JE JEDINI KOJI JE DOBRONAMJERAN, SPOSOBAN I VELIKI RADNIK!!! Kako god ko mislio od njih trojice on je bez dileme najbolji! Svi koji kazu drugacije onda su u nekim poslovnim ili rodbinskim odnosima sa ovom drugom dvojicom!DOSTA JE VISE BILO PRESIPANJA IZ SUPLJEG U PRAZNO!
http://www.youtube.com/watch?v=JZufHdJ78Zw vuk dlaku mijenja, čud nikada
Kad bi usi bile ok kao kravata..
ima li u tom novom početku uvođenja novih poreza ako je ostalo još nešto na šta nismo oporezovani. ili će ti tvoje iskustvo u poslu s vrijednosnim papirima pomoći da počneš i novi kriminal. moj terza lopovčino stara.
hahahahahahahahahhahahahhahahaha