Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kažu....prosječna plata 850 KM.
Neko kupus, a neko meso, a svi zajedno sarmu.
838km hahahhahha
AKO TI SEBIJA MISLIŠ DA SI NEŠTO PAMETNA, OTVORI SEBI KLINIKU, PA VIDI HOCE LI TI IKO DOCI. NAJLAKŠE SE NATOVARIT NA BUDŽET I PRIČAT KAKO JE U OVOJ ZEMLJI SVE SJAJNO ! STOKA !!!
sebija dnevno na sebi ima odjeće koju 90% obicnih bh gradjana ne moze kupiti ni da 20 godina odvaja od plate
Pa ovo nemoze Amerika iznjet, al Bosni dobro sljaka...eeeeeeee Bosnjo,Srbine i Hrvatino kamaro Balege.
Zbog čega i kako imaju tako nemoralno viskoe plate, obzirom na ukupnu ekonomsku situaciju u KS i FBiH i Državi BiH. Ovo je krajnji bezobrazluk i drkost. Šta to ni rade da imaju ovolike plate. Da li imaju neke inovacijem odgovornosti, incicjativum moral..... NEMAJU, pa prema tome i plate moraju da budu 50% manje od voh sada što primaju. A da ne govorimo o sposobnosti i stručnosti istih jer se ISKLJUČIVO radi da se uhljebe stranački kadrovi koji če slijepo slušati stranku pa makar KS nema niti vode, plina, grijanja, itd,,, Zato da bi se ovo promijenilo MORA SE KONAČNO PROBUDITI AKADEMSKA ZAJEDNICA..
ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA...
Da l' njima zastane šta u grlu kad izađu na ulicu i vide poderan, izmučen, napaćen narod, koji se bori, sad djecom u rukama da zarade za komad hljeba ? Da l' ih grize savjest naveče kad legnu, da l' razmišljajuo narodu koji rasteže čitav mjesec ono što oni za sat zarade, i još brže potroše ? Nismo mi siromašna zemlja kol'ko smo siromašan narod . Opet na izbore, opet za iste, asfalt su vam prostrli, i rasvjetu kroz mahalu uradili ! ! !
VodiLjubavNeRat Ne izlaze oni na ulicu tako da nema sta da im zastane u grlu, osim kad se prezderavaju pa im ode na stranu.... Druga stvar, citam ovo i prvo sto mi je palo na pamet, jedna situacija :) Radio ja nekad davno kod gazdurine (velika kuca, po spratu oko 250m/2, dva auta,terenac i luksuzni, vikendica prema Igmanu, bas su zaradjivali) i njegov sin dobije dijete...prvo sto je uradio (nema nista od pomenutog na sebi, a raspolaze sa svim) je izganjao djeciji doplatak koji i danas primaju..sada za 2oje djece...koliko ima takvih sto muzu budzet pored ovih drugih glavolja...
Reci za ovu bandu da "zaradjuju" ovoliki novac je suludo.
Direktor vodovoda tolika plata a pola BiH nema vodosnabdijevanje, uključujući i dijelove Sarajeva.
sda govna pisam im se na usta i ma seljacke gloove
pisaj po sirotinji !!!
Ko kaze da su u Bosni male plate? Misevi u rupe.
Ko bude glaso za Bakira dabogda mu se cuna osusila a zena prokurvala i svi sidu dobili.
sprcim ih sve po redu pleme im lopovsko, dabogda im za lijeka trebalo a sto njih ne kidnapuju i ne pljackaju ovi banditi vise para ima kod njih nego sto opljackaju iz banaka....
Ko ih jebe nikad nece biti sretniji od mene koji imam platu 500 km
DABOGDA VAM NETREBALO
Sve je to funkcionisalo dok su budzeti bili puni.Znali su za to svi,politicari,skupstina kantona,vlada itd jer kada pop masla ima i guzicu s njim maze.E nema vise,svukli ste sve u ravan.Zelim vam sve najgore naravno.A mi smo vam to dopustili i omogucili. *ebo nas onaj ko nam olovku zasilji.Sada uzivajmo u blagodetima koje napravismo.
pogledajte moj komentar za plate parlamentaraca... ko zaradjuje vise od njih... ovi uhljebi... a najvise zarade isti ti korupcijom... zaposljavanjem... tenderima... ove place su njima onako... za kahve...