Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Otvorena granica je i poziv kriminalcima da mogu da uđu", kazao je Špirić. otvorena ili zatvorena kriminalci prolaze tamo vamo kao da je i nema , vi samo zajebavate jadni narod .
Kad država nešto gradi mora strogo voditi računa gdje i kako. SFRJ je namjensku industriiju gradila u centralnom dijelu, a ne u graničnim oblastima Istočne Srbije, Makedonije itd. Skladišta se ne grade u poplavnim zonama. Moraju se mjenjati navike i graditi po standardima...
"Otvorena granica je i poziv kriminalcima da mogu da uđu", a vecina su kriminalci koji rade na carini, nazalost oni su ogledalo nase drzave i stanja u nasoj drzavi.
Špiriću, smo po propisima. Pusti ove ublehaše što govore protiv tebe.
"Zemlja se mora čuvati" to kaže lopov iz udžbenika. E neces ga ni ti dugo, dosta si stranke mijenjo i u džep stavljo.
Dok je MMF-a bogami hoce jos dugo.
POCELI GANJATI ZAKON NA GRANICAMA NAKON STO SU KRENULE POPLAVE? DA BI NARAVNO DRPILI OD DONATORA POMOC I ONDA JE ONI PREUSMJERAVALI GDJE NJIMA ODGOVORA, KAO STO SU UKRALI 15 DIJASPORASKIH KOMBIJA ROBE I PREUSMJERILI JE PAJTASIMA SNSD U BJELJINU, DA JE TAMO DILAJU?
zar nije ocigledna promocija samog sebe na nevoljama i teskoj sudbini naseg naroda.. pasa moj providan si ko paos papir..